Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李發源
Lee Fat-Yuen  ♂
Aliases:  李若源





 
Filmography (1972-2006)
 
  助理指導 (2 films)
    六合千手 (1979)    
    天堂夢 (1980)    
  演員 (182 films)
    黃色殺手 (1972)    
    雙面女煞星 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    雙龍出海 (1973)    
    橫衝直撞女煞星 (1973)    
    黑豹 (1973)    
    虎拳 (1973)    
    猛虎下山 (1973)    
    大小遊龍 (1974)    
    少林和尚 (1974)    
    鐵漢 (1974)    
    刁蠻鬥風騷 (1974)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    大鐵牛 (1974)    
    仇氏雙雄 (1974)    
    神拳飛龍 (1975)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    金三角龍虎門 (1975)    
    龍門風雲 (1975)    
    南拳北腿 (1976)    
    龍門秘指 (1976)    
    大太監 (1976)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    天皇巨星 (1976)    
    少林木人巷 (1976)    
    詠春截拳 (1976)    
    呂四娘闖少林 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    搏命 (1977)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    猛龍壁虎小拳王 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    蛇山蠱女 (1977)    
    黃飛鴻四大弟子 (1977)    
    人虎戀 (1977)    
    千里單騎追兇 (1977)    
    聖劍風雲 (1977)    
    神拳大戰快鎗手 (1977)    
    追龍 (1977)    
    龍形刁手金鐘罩 (1978)    
    決鬥老虎莊 (1978)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    紮馬 (1978)    
    蛇珠 (1978)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    雌雄雙煞 (1978)    
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    奇招 (1979)    
    梅花螳螂 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    奇門怪招爛頭蟀 (1979)    
    追命人 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    鴻勝蔡李佛 (1979)    
    四大跛拳 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    雜家高手 (1979)    
    六合千手 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    南北醉拳 (1979)    
    豬肉榮 (1979)    
    十大弟子 (1979)    
    偷渡來客 (1979)    
    迷拳三十六招 (1979)    
    壞小子 (1980)    
    忍無可忍 (1980)    
    請帖 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    扮豬吃老虎 (1980)    
    雙辣 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    識英雄重英雄 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    天堂夢 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    巡捕房 (1980)    
    黃飛鴻與鬼腳七 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    通天老虎 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    醉蛇小子 (1980)    
    蛇貓鶴混形掌 (1980)    
    千門八將 (1981)    
    金殺手 (1981)    
    綠印 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    執法者 (1981)    
    截拳大蕩寇 (1981)    
    舞廳 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    勇者無懼 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    知法犯法 (1981)    
    少林真英雄 (1982)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    巡城馬 (1982)    
    佳人有約 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    癲馬靈猴 (1982)    
    賊性 (1982)    
    花煞 (1982)    
    幫規 (1982)    
    怒火風雲 (1982)    
    武松 (1982)    
    浣花洗劍 (1982)    
    霍元甲 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    日劫 (1983)    
    瘋狂83 (1983)    
    A計劃 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    碼頭 (1983)    
    男與女 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    波牛 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    火拼油尖區 (1983)    
    血汗金錢 (1983)    
    魔殿屠龍 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    Ninja Thunderbolt (1984)    
    馬後砲 (1984)    
    霹靂智多星 (1984)    
    布衣神相 (1984)    
    至尊神偷 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    傻探出更 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    人嚇鬼 (1984)    
    Scorpion Thunderbolt (1984)    
    夾心沙展 (1984)    
    冷血屠夫 (1985)    
    再見七日情 (1985)    
    花心紅杏 (1985)    
    威龍猛探 (1985)    
    超齡處男 (1985)    
    警察故事 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    替槍老豆 (1985)    
    扭計雜牌軍 (1986)    
    連環炮 (1986)    
    原振俠與衛斯理 (1986)    
    江湖情 (1987)    
    四大天王 (1987)    
    過江 (1988)    
    獵鷹行動 (1988)    
    義膽紅唇 (1988)    
    十面埋伏 (1989)    
    殺手蝴蝶夢 (1989)    
    表姐,你好野! (1990)    
    血在風上 (1990)    
    小偷亞星 (1990)    
    舞台姊妹 (1990)    
    義膽雄心 (1990)    
    火爆浪子 (1991)    
    烈火情仇 (1991)    
    正紅旗下 (1991)    
    忠奸盜 (1991)    
    黃飛鴻'92之龍行天下 (1992)    
    羔羊大律師 (1992)    
    霸道縱構 (1992)    
    龍之根 (1992)    
    辣手神探 (1992)    
    賭城大亨II之至尊無敵 (1992)    
    火種 (1993)    
    烏鼠機密檔案 (1993)    
    黑社會以和為貴 (2006)