Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
謝虹(2)
Che Hung (3)  ♂
Aliases:  謝雄





 
Filmography (1979-1991)
 
  演員 (28 films)
    行規 (1979)    
    點指兵兵 (1979)    
    山狗 (1980) ... 村長
    第一類型危險 (1980)    
    地獄無門 (1980)    
    二等良民 (1981)    
    邊緣人 (1981)    
    再生人 (1981)    
    歡樂神仙窩 (1981)    
    忌廉溝鮮奶 (1981)    
    花煞 (1982)    
    夜驚魂 (1982)    
    星際鈍胎 (1983)    
    血汗金錢 (1983)    
    種鬼 (1983)    
    叔侄•縮窒 (1983)    
    田雞過河 (1983)    
    上海之夜 (1984)    
    淫種 (1984)    
    上天救命 (1984)    
    吉人天相 (1985)    
    猛鬼迫人 (1985)    
    皇家大賊 (1985)    
    威龍猛探 (1985)    
    冒牌大賊 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    精裝追女仔 (1987)    
    五億探長雷洛傳(雷老虎) (1991)