Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
謝虹(2)
Che Hung (3)  ♂
Aliases:  謝雄





 
Filmography (1979-1991)
 
  演員 (29 films)
    行規 (1979)    
    點指兵兵 (1979)    
    地獄無門 (1980)    
    山狗 (1980) ... 村長
    第一類型危險 (1980)    
    再生人 (1981)    
    歡樂神仙窩 (1981)    
    忌廉溝鮮奶 (1981)    
    二等良民 (1981)    
    邊緣人 (1981)    
    花煞 (1982)    
    夜驚魂 (1982)    
    星際鈍胎 (1983)    
    血汗金錢 (1983)    
    種鬼 (1983)    
    叔侄•縮窒 (1983)    
    田雞過河 (1983)    
    上天救命 (1984)    
    上海之夜 (1984)    
    淫種 (1984)    
    吉人天相 (1985)    
    猛鬼迫人 (1985)    
    皇家大賊 (1985)    
    威龍猛探 (1985)    
    冒牌大賊 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    天官賜福 (1987)    
    精裝追女仔 (1987)    
    五億探長雷洛傳(雷老虎) (1991)