Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李虹(1)
Li Hong (8)  ♀
Aliases:  白羚





 
Filmography (1964-1978)
 
  演員 (73 films)
    隱身女間諜王 (1964)    
    一江春水向東流 (1965)    
    幾度夕陽紅 (1966)    
    幾度夕陽紅大結局 (1966)    
    情報員白牡丹 (1966)    
    浪淘沙 (1966)    
    十萬青年十萬軍 (1967)    
    深情比酒濃 (1967) ... 何美姿
    青龍鎮 (1968)    
    劊子手 (1968)    
    破曉時分 (1968)    
    紫丁香 (1968) ... 李婉君
    梘硌 (1969)    
    陌生人 (1969) ... 靜如
    莊子試妻 (1969)    
    福祿壽 (1969)    
    大草原 (1969)    
    負心的人 (1969)    
    一劍穿心 (1969)    
    李三娘 (1969)    
    我還是永遠愛?你 (1969)    
    水長流 (1970)    
    岳母大人 (1970)    
    吉人天相 (1970)    
    痴心的人 (1970)    
    貓與丈夫 (1970)    
    吾愛吾妻 (1970)    
    岳母大人 (1970)    
    路客與刀客 (1970)    
    女人女人 (1970)    
    華光救母 (1970)    
    鬼屋麗人 (1970)    
    妹妹要我嫁 (1970) ... 壽雅玲
    春宵花弄月 (1970) ... 胡太太
    三娘教子 (1970) ... 張氏
    像霧又像花 (1970)    
    太太回娘家 (1970)    
    玉獅子 (1970)    
    金劍冤魂 (1971)    
    小人物出頭記 (1971) ... 房東太太•朱鳳嬌
    愛情一二三 (1971)    
    最長的約會 (1971)    
    隴上春痕 (1971) ... 張秀鳳
    妳我她 (1971)    
    青衫客 (1971)    
    紅鬍子 (1971)    
    家家有本難唸的經 (1971)    
    怒山驚魂 (1971) ... 小翠
    忍 (1972)    
    江湖一猛龍 (1973)    
    黑路 (1973)    
    怒娃 (1973)    
    馬蘭飛人 (1973)    
    負心的人續集 (1973)    
    風流岳父傻女婿 (1973)    
    雨中行 (1973)    
    義膽 (1973)    
    大陰謀 (1974)    
    刁蠻千金傻小子 (1974)    
    鬼馬兩金剛 (1974)    
    霹靂小子 (1974) ... 劉七嬸
    女權步步高 (1974)    
    金鏢小飛俠 (1974)    
    楓紅層層 (1975)    
    惡徒 (1975)    
    小姨懷春 (1975)    
    少女的祈禱 (1975)    
    小女兒的心願 (1975)    
    豪門怨男 (1975)    
    西貢,台北,高雄 (1975)    
    黑鷹一號 (1975)    
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
    冷血寒玉獅 (1978)