Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張承勷
Cheung Shing-Sheung  ♂


 
Filmography (1986-2015)
 
  監製 (9 films)
    同居蜜友 (2001)    
    乾柴烈火 (2002)    
    一碌蔗 (2002)    
    千機變 (2003)    
    見習黑玫瑰 (2004)    
    殺破狼 (2005)    
    欣月童話 (2008)    
    浮城 (2012)    
    爸爸的假期 (2015)    
  製片 (2 films)
    壞女孩 (1986)    
    中華戰士 (1987)    
  副導演 (2 films)
    戀愛季節 (1986)    
    繼續跳舞 (1988)    
  故事 (1 film)
    同居蜜友 (2001)    
  演員 (1 film)
    戀愛季節 (1986)    
  出品人 (3 films)
    超班寶寶 (2006)    
    A貨B貨 (2007)    
    欣月童話 (2008)