Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周郎(1)
Chow Long (1)
 
Filmography (1947-1961)
 
  製片 (1 film)
    步步驚魂 (1961)    
  副導演 (8 films)
    百鳥朝凰 (1947)    
    宋江怒殺閻婆惜 (1950)    
    陞官發財 (1951)    
    兩仔爺 (1951)    
    指天篤地 (1951)    
    范斗 (1951)    
    再戀負心人 (1953)    
    佛前燈照狀元紅 (1953)    
  配樂 (12 films)
    歡喜冤家 (1947)    
    血染霓裳 (1948)    
    接財神 (1948)    
    李元霸 (1949)    
    古園妖姬 (1949)    
    宋江怒殺閻婆惜 (1950)    
    紅運媽姐 (1952)    
    兩個歌王 (1952)    
    貪賤夫妻百事哀 (1952)    
    奇俠黑旋風 (1952)    
    樓下閂水喉 (1954)    
    孤星血淚 (1955)    
  編劇 (5 films)
    香港殺人王 (1948)    
    蛇王 (1950)    
    多情孟麗君 (1951)    
    奇俠黑旋風 (1952)    
    紅運媽姐 (1952)