Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
田夢
Tien Meng (1)  ♀
Aliases:  張德良





 
Filmography (1966-1982)
 
  演員 (35 films)
    山賊 (1966) ... 寡婦
    黑鷹 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    盤絲洞 (1967) ... 蜈蚣精
    女鏢師 (1968)    
    江湖客 (1968)    
    響尾追魂鞭 (1969)    
    丹心令 (1969) ... 秋娘
    蓋世刀王 (1969)    
    莊子試妻 (1969)    
    黑旋風 (1970)    
    像霧又像花 (1970)    
    小飛俠 (1970)    
    包公遊地府 (1970)    
    二郎神楊戩 (1970)    
    花心財神 (1970)    
    有男懷春 (1970)    
    重慶一號 (1970)    
    重慶一號 (1970)    
    濟公小神仙 (1970)    
    朱洪武 (1971)    
    猿美人 (1971) ... 方母
    朱洪武續集劉伯溫傳 (1971)    
    老爺酒店 (1971)    
    真假太太 (1971)    
    她怎麼辦 (1972)    
    幾時再回頭 (1972) ... 護士
    猛漢狂徒 (1972)    
    鐵拳 (1972)    
    好夢連床 (1972)    
    夜生活的女人 (1973)    
    步步追殺 (1974)    
    鬼使神差 (1974)    
    風流怪事 (1974)    
    痴情女子 (1982)