Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
關洪(1)
Kwan Hung (1)  ♂
Aliases:  司徒強,  關德洪





 
Filmography (1968-2002)
 
  動作設計 (19 films)
    仙妻 (1971)    
    狐鬼嬉春 (1971)    
    劍 (1971)    
    威震四方 (1972)    
    天王拳 (1972)    
    盜皇陵 (1973)    
    一條龍 (1973)    
    馬蘭飛人 (1973)    
    戰神灘 (1973)    
    猛獅 (1974)    
    北少林 (1976)    
    佛法無邊 (1978)    
    雌雄雙煞 (1978)    
    浪子神劍 (1979)    
    南王北丐 (1979)    
    浪子的眼淚 (1980)    
    靈犬八大俠 (1980)    
    闖王李自成 (1981)    
    邪妻 (1981)    
  副導演 (1 film)
    十八羅漢拳 (1978)    
  導演 (1 film)
    新奇門遁甲 (1988)    
  助理指導 (2 films)
    頭條好漢 (1971)    
    盲俠鬥白狼 (1972)    
  演員 (88 films)
    天王劍 (1968)    
    血滴子 (1969)    
    幪面女俠 (1969) ... 曹三
    黑旋風 (1970)    
    黑白雙俠 (1971)    
    頭條好漢 (1971)    
    黑白道 (1971)    
    仙妻 (1971)    
    鬼見愁決鬧鬼見愁 (1971)    
    劍 (1971)    
    一身是膽 (1972)    
    威震四方 (1972)    
    縱橫天下 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    盲俠鬥白狼 (1972)    
    爬山虎 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    天王拳 (1972)    
    何日再吻君 (1972)    
    馬蘭飛人 (1973)    
    戰神灘 (1973)    
    死亡界線 (1973)    
    七怒漢 (1973)    
    狂風暴雨 (1973)    
    唐人票客 (1973)    
    海員七號 (1973)    
    半斤七両 (1973)    
    一條龍 (1973)    
    猛龍追踪 (1973)    
    盜皇陵 (1973)    
    虎拳 (1973)    
    剋星 (1973)    
    少林五祖 (1974)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    獨闖龍潭 (1974)    
    女煞星大鬧烏龍院 (1974)    
    猛獅 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    死囚 (1974)    
    大鐵牛 (1974)    
    仇氏雙雄 (1974)    
    鐵漢浪子 (1974)    
    小廣東 (1974)    
    大明英烈 (1975)    
    中國真功夫 (1975)    
    銀海浪子 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    夢醒情未了 (1975) ... 朱平
    保鑣 (1976)    
    大太監 (1976)    
    神環 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    日落紫禁城 (1976)    
    一枝光棍走天涯 (1976)    
    北少林 (1976)    
    大忠烈 (1976)    
    十三太保李存孝 (1976)    
    包青天 (1976)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    神拳大戰快鎗手 (1977)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    冷月孤星針無情 (1977)    
    鄭和下西洋 (1977)    
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
    十八羅漢拳 (1978)    
    雌雄雙煞 (1978)    
    戚繼光 (1978)    
    佛法無邊 (1978)    
    浪子神劍 (1979)    
    鐵拳 (1979)    
    南王北丐 (1979)    
    闖王李自成 (1981)    
    邪妻 (1981)    
    國父孫中山與開國英雄 (1986) ... 許崇智
    跨越時空的小子 (1987)    
    虎膽群英 (1988)    
    火燒島 (1990)    
    神秘彎刀 (1991)    
    七俠五義之五鼠鬧東京 (1993)    
    喋血城市 (1993)    
    暗殺兵團 (1994)    
    魔域追兇 (1994)    
    鳳舞九天 (1996)    
    挑戰 (1997)    
    縱橫鬼門關 (2002)    
  編劇 (1 film)
    奪命閻羅 (1970)