Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳金柱
Chen Chin-Chu  ♂
Aliases:  湯尼





 
Filmography (1973-1998)
 
  演員 (23 films)
    突破國際死亡線 (1973)    
    馬蘭飛人 (1973)    
    狼對狼 (1973)    
    英烈千秋 (1974)    
    死囚 (1974)    
    虎辮子 (1974)    
    八百壯士 (1975)    
    黑龍會 (1976)    
    霎眼功夫 (1977)    
    武林客棧 (1977)    
    決閉太陽塔 (1977)    
    大腳娘子 (1977)    
    大英雄 (1978)    
    點止功夫咁簡單 (1978)    
    伏擊 (1979)    
    醉拳女刁手 (1979)    
    有我無敵 (1980)    
    烏龍天師招積鬼 (1981)    
    風鈴中的刀聲 (1983)    
    殺手情人 (1992)    
    貼身保鑣 (1994)    
    冷面殺機 (1995)    
    血染紅唇 (1998)