Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
荊國忠
Ching Kuo-Chung  ♂
Aliases:  荊國中





 
Filmography (1974-1988)
 
  製片 (8 films)
    功夫七戒 (1979)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    廣東鐵橋三 (1979)    
    好小子的下一招 (1979)    
    少林與忍者 (1983)    
    少林鬥喇嘛 (1983)    
    野豹 (1984)    
    獻身 (1985)    
  演員 (93 films)
    大地龍種 (1974)    
    女煞星大鬧烏龍院 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    十八羅漢陣 (1975)    
    妙手千金 (1975)    
    五嬌娃 (1975)    
    尚方寶劍 (1975)    
    南俠展昭 (1975)    
    人比人笑死人 (1975)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    中原鏢局 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    新精武門 (1976)    
    八道樓子 (1976) ... 日本浪人
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    手足情深 (1977)    
    鐵馬騮 (1977)    
    鐵頭鐵指鐵布衫 (1977)    
    大圈套 (1977)    
    龍蛇俠影 (1977)    
    神拳大戰快鎗手 (1977)    
    霎眼功夫 (1977)    
    搏命 (1977)    
    鄭和下西洋 (1977)    
    九紋龍 (1977)    
    江南八大俠 (1977)    
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    一代俠女 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    少林祖師 (1977)    
    雌雄雙煞 (1978)    
    諸葛四郎大鬥雙假面 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    四兩搏千斤 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    火鳳凰 (1978)    
    蛇鶴丹心震九州 (1978)    
    獨霸天下 (1978)    
    飛渡捲雲山 (1978)    
    天地雙腿 (1978)    
    七俠八義 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    鷹拳 (1978)    
    劍氣神龍 (1978)    
    追獵 (1978)    
    胡惠乾血戰西幝寺 (1978)    
    大地飛鷹 (1978)    
    身形拳法與步法 (1978)    
    浪子遊龍 (1978)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    Tiger Man (1978)    
    三十七計 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    香火 (1979)    
    七步迷蹤 (1979)    
    廣東鐵橋三 (1979)    
    辣手小子 (1979)    
    夢拳蘭花手 (1979)    
    追命人 (1979)    
    人在江湖 (1979)    
    白馬素車勾魂幡 (1979)    
    一代英豪 (1979)    
    功夫七戒 (1979)    
    招積仔打橫行 (1979)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    一代天嬌 (1979)    
    好小子的下一招 (1979)    
    南王北丐 (1979)    
    睡拳怪招 (1979)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    紅衣喇嘛 (1980) ... 哭喇嘛
    丐俠七巧功 (1980)    
    手指拗出 (1981)    
    少林童子功 (1981)    
    英雄對英雄 (1981)    
    貓頭鷹 (1981)    
    瘋狂世界 (1981)    
    七步干戈 (1982)    
    龍虎旋風 (1982)    
    水月十三刀 (1982)    
    少林鬥喇嘛 (1983)    
    今之俠者 (1983)    
    風鈴中的刀聲 (1983)    
    鬼符身 (1984)    
    野豹 (1984)    
    獻身 (1985)    
    洪門鬥惡者 (1985)    
    台灣英雄廖添丁 (1987)    
    台灣鏢局 (1988)