Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
岑潛波
Sham Chin-Bo  ♂
Aliases:  波仔





 
Filmography (1969-1994)
 
  動作設計 (2 films)
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    伏擊 (1979)    
  助理指導 (2 films)
    迷拳三十六招 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
  演員 (156 films)
    燕娘 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    那個不多情 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    報仇 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    六刺客 (1971) ... 沈雄
    新獨臂刀 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    血符門 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    黃色殺手 (1972)    
    惡客 (1972)    
    精武門 (1972)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    十四女英豪 (1972) ... 番將
    合氣道 (1972)    
    蕩寇灘 (1972)    
    偷渡客 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    猛龍大殺手 (1973)    
    雙龍出海 (1973)    
    虎拳 (1973)    
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    橫衝直撞女煞星 (1973)    
    死對頭 (1973)    
    雙面女煞星 (1973)    
    刁蠻鬥風騷 (1974)    
    仇氏雙雄 (1974)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    鐵漢 (1974)    
    大毒梟 (1975)    
    避孕大全 (1975)    
    少林殺戒 (1975)    
    龍門風雲 (1975)    
    詠春截拳 (1976)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    大太監 (1976)    
    李小龍傳奇 (1976)    
    詠春大兄 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    追龍 (1977)    
    神拳大戰快鎗手 (1977)    
    鐵馬騮 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    三十六迷形拳 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    鄭和下西洋 (1977)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
    雍正命喪少林門 (1977)    
    威震天南 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
    快拳怪招 (1978)    
    決鬥老虎莊 (1978)    
    雌雄雙煞 (1978)    
    神龍 (1978)    
    Tiger Man (1978)    
    湮報復 (1978)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    飛燕蝴蝶斬 (1978)    
    紮馬 (1978)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    迷拳三十六招 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    伏擊 (1979)    
    五爪十八翻 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    白馬黑七 (1979)    
    豬肉榮 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    鴻勝蔡李佛 (1979)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    打出頭 (1979)    
    發窮惡 (1979)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    行規 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    神龍猛探 (1980)    
    爛命一條 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    殺手壕 (1980)    
    扮豬吃老虎 (1980)    
    醉蛇小子 (1980)    
    通天老虎 (1980)    
    蛇貓鶴混形掌 (1980)    
    甩牙老虎 (1980)    
    金殺手 (1981)    
    武館 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    截拳大蕩寇 (1981)    
    穴門鷹爪 (1981)    
    老鼠街 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    人嚇人 (1982)    
    龍少爺 (1982)    
    奇門遁甲 (1982)    
    血雙 (1982)    
    佳人有約 (1982)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
    新天龍八部 (1982)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983)    
    火拼油尖區 (1983)    
    波牛 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    少林與武當 (1983)    
    飛象過河 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    碼頭 (1983)    
    追鬼七雄 (1983)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    至尊神偷 (1984)    
    鬼馬天師 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    龍發威 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    原振俠與衛斯理 (1986)    
    魔翡翠 (1986)    
    江湖接班人 (1988)    
    靚仔幹探 (1988)    
    同根生 (1989)    
    猛鬼撞鬼 (1989)    
    賭俠 (1990)    
    初到貴境 (1990)    
    小鬼大哥大 (1990)    
    特警90 II 之亡命天涯 (1990)    
    中環英雄 (1991)    
    正紅旗下 (1991)    
    黃飛鴻 (1991)    
    表姐,妳玩野! (1991)    
    英雄淚 (1991)    
    羔羊大律師 (1992)    
    辣手神探 (1992)    
    偷神家族 (1992)    
    奸人世家 (1992)    
    神偷警花 (1992)    
    日落卡門 (1993)    
    火種 (1993)    
    獄鳳 (1993)    
    終極獵殺 (1994)