Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王勇(1)
Wong Yung (3)  ♂
Aliases:  沙古拉





 
Filmography (1963-1983)
 
  演員 (45 films)
    高雄發的尾班車 (1963) ... 歹徒甲
    女間諜 (1964)    
    隱身女間諜王 (1964)    
    黃昏故鄉 (1965)    
    黃昏城 (1965)    
    虎咬虎 (1966)    
    女人島間諜戰 (1966)    
    大劍客 (1966)    
    毒玫瑰 (1966)    
    王哥柳哥007 (1966)    
    銀翼大決鬥 (1966)    
    間諜紅玫瑰 (1966)    
    挑戰地獄島 (1966)    
    多子餓死爸 (1966)    
    噫無情 (1967)    
    西貢無戰事 (1967) ... 匪徒 D
    目蓮救母 (1968)    
    獨眼貓 (1968)    
    月光大俠 (1968)    
    莊子試妻 (1969)    
    劍王子 (1969)    
    天下第一人 (1969)    
    女飛俠 (1969)    
    劍中之王 (1969)    
    玉面貓 (1969)    
    王者神劍 (1969) ... 攝魂鬼
    野店 (1969)    
    黑白道 (1971) ... 鬼梁七/煙鬼梁子
    蓋世拳 (1972)    
    龍虎地頭蛇 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    小廣東 (1974)    
    一寸法師 (1974)    
    鬼屋艷遇 (1975)    
    桃花三娘子 (1975)    
    糊塗大偵探 (1975)    
    八道樓子 (1976)    
    大忠烈 (1976)    
    新孫悟空72變 (1976)    
    吹牛大王 (1982)    
    血染夜牡丹 (1982)    
    怒女金剛 (1982)    
    小刀會 (1982)    
    女人不是弱者 (1983)    
    鬼才霸王兵 (1983)