Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
岳峰
Yueh Feng  ♂
Aliases:  亞菲,  岳





 
Filmography (1966-1993)
 
  副導演 (1 film)
    飛燕子大戰獨眼俠 (1968)    
  演員 (66 films)
    毒玫瑰 (1966)    
    勿欠賬 (1968)    
    飛燕子大戰獨眼俠 (1968)    
    燒肉粽 (1969)    
    春宵一刻值千金 (1969)    
    神傘奇俠 (1970)    
    七劍屠龍 (1970) ... 馮劍山
    鐵腿降魔 (1971)    
    鬼門太極 (1971)    
    退票新娘 (1971)    
    飛龍山 (1971)    
    鬼見愁決鬥獨臂刀王 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    劍影神燈 (1971)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    龍虎豹 (1972)    
    上海灘 (1972)    
    痴痴的愛 (1972)    
    義膽 (1973)    
    步步追殺 (1974)    
    從地獄夾的女人 (1974)    
    猛獅 (1974)    
    傷心淚盡為嬌兒 (1974) ... 吳經理
    一寸法師 (1974)    
    南俠展昭 (1975)    
    重建精武門 (1975)    
    龍門風雲 (1975)    
    刺客 (1976)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    七靈寶塔 (1976)    
    保鑣 (1976)    
    天羅,飛沙,夕陽紅 (1976)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    青龍客棧 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    武林客棧 (1977)    
    一鬥忠烈 (1977)    
    九龍城風波 (1977)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    大英雄 (1978)    
    英雄有淚 (1978)    
    白馬素車勾魂幡 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    鶴形伏虎鬥蚊龍 (1980)    
    搶孤 (1980)    
    摩登情報員 (1981)    
    職業兇手 (1981)    
    陽陽俊 (1981)    
    鐵脖子李勇 (1981)    
    小刀會 (1982)    
    黑市夫人 (1982)    
    吹牛大王 (1982)    
    血染夜牡丹 (1982)    
    我要做好子 (1982)    
    新火燒紅蓮寺 (1982)    
    心愛的人 (1982)    
    飛頭魔女 (1982)    
    誰人了解我 (1983)    
    惡漢笑擊隊 (1985)    
    情慾陷阱 (1987)    
    情鎖高危日 (1988)    
    賭魔 (1991)    
    古本素女真經 (1993)