Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳金海
Chen Chin-Hai  ♂





 
Filmography (1972-1985)
 
  演員 (112 films)
    黃浦灘頭 (1972)    
    黑巷 (1972)    
    硬碰硬 (1972)    
    拳王之王 (1972)    
    蓋世拳 (1972)    
    黑吃黑 (1972)    
    義膽 (1973)    
    突破國際死亡線 (1973)    
    狂龍雪佌 (1973)    
    狂風暴雨 (1973)    
    唐人票客 (1973)    
    猛虎闖關 (1973)    
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    赤手空拳 (1973)    
    馬蘭飛人 (1973)    
    怒娃 (1973)    
    一條龍 (1973)    
    神龍猛虎殺大賊 (1973)    
    山東老娘 (1973)    
    豪客 (1973)    
    奇男子 (1973)    
    擒兇 (1974)    
    一代猛龍 (1974)    
    風流怪事 (1974)    
    唐山功夫 (1974)    
    誰敢動我 (1974)    
    虎拳鐵掌 (1974)    
    烏龍大追殺 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    女兵日記 (1975)    
    賊公計 (1975)    
    五嬌娃 (1975)    
    新死亡遊戲 (1975)    
    避孕大全 (1975)    
    十八羅漢陣 (1975)    
    桃花三娘子 (1975)    
    戰地英豪 (1975)    
    英雄榜 (1975)    
    惡徒 (1975)    
    金羅漢 (1976)    
    獨臂雙雄 (1976)    
    傳奇方世玉 (1976)    
    金色太陽 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    七靈寶塔 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    風雲人物 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    紅衣冷血金面人 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    冷月孤星針無情 (1977)    
    神拳大戰快鎗手 (1977)    
    一代俠女 (1977)    
    鷹爪螳螂 (1977)    
    大圈套 (1977)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    聖劍風雲 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    少林祖師 (1977)    
    鐵馬騮 (1977)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    霎眼功夫 (1977)    
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
    七俠八義 (1978)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
    太極氣功 (1978)    
    古劍英魂 (1978)    
    戇頭呆佬笨徒弟 (1978)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    身形拳法與步法 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    飛燕蝴蝶斬 (1978)    
    虎豹龍蛇鷹 (1978)    
    少林十八銅女 (1978)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    四兩搏千斤 (1978)    
    英雄有淚 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    七步迷蹤 (1979)    
    夢中劍 (1979)    
    冷刀染紅英雄血 (1979)    
    師兄師弟齊出馬 (1979)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    小李飛刀 (1979)    
    野貓八翻 (1979)    
    浪子神劍 (1979)    
    血肉磨坊 (1979)    
    奇拳怪腿掃把星 (1979)    
    三鬥鶴觀音 (1979)    
    神腿 (1979)    
    招積仔打橫行 (1979)    
    軟骨真奶 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    衝破功夫城 (1979)    
    酒仙十八跌 (1979)    
    南北腿王 (1980)    
    遊方和尚 (1980)    
    魔鬼剋星 (1980)    
    六合八法 (1980)    
    黑鷹的古刀 (1981)    
    新南拳北腿 (1981)    
    盲女與狗 (1981)    
    龍的影子 (1981)    
    沙煲兄弟 (1982)    
    換帖兄弟 (1982)    
    龍之忍者 (1982)    
    寒山飛狐 (1982)    
    高粱地裡大麥熟 (1984)    
    龍發威 (1985) ... 廚子