Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張允文
Melvin Cheung Wan-Man  ♂
Aliases:  賈糊塗 (2)





 
Filmography (1960-1981)
 
  演員 (55 films)
    大將軍郭子儀 (1960)    
    蘭嶼之歌 (1965)    
    養鴨人家 (1965)    
    我女若蘭 (1966)    
    浪淘沙 (1966)    
    貂蟬與呂布 (1967)    
    尋夢園 (1967)    
    龍門客棧 (1967) ... 三檔頭
    風塵三俠 (1968)    
    青龍鎮 (1968)    
    黑帖 (1969)    
    鐵娘子 (1969)    
    梘硌 (1969)    
    武士盟 (1969)    
    路客與刀客 (1970)    
    老爺夜總會 (1970)    
    包公遊地府 (1970)    
    女人女人 (1970)    
    事事如意 (1971)    
    挑戰 (1971)    
    俠女 (1971)    
    大地春雷 (1971)    
    江湖半把刀 (1971)    
    怒山驚魂 (1971)    
    還君明珠雙淚垂 (1971)    
    萬家樂 (1971)    
    歡天喜地 (1971)    
    幾時再回頭 (1972)    
    忍 (1972)    
    祇羡鴛鴦不羡仙 (1972)    
    擂台 (1972)    
    四季發財 (1972) ... 張根角
    猛虎闖關 (1973)    
    赤手空拳 (1973)    
    黃金賭客 (1973)    
    剋星 (1973)    
    神龍猛虎殺大賊 (1973)    
    橫衝直撞女煞星 (1973)    
    古靈精怪女煞星 (1973)    
    一條龍 (1973)    
    龍潭虎穴 (1974)    
    虎拳鐵掌 (1974)    
    近水樓台 (1974)    
    死囚 (1974)    
    小廣東 (1974)    
    熊心豹膽 (1974)    
    豪門怨男 (1975)    
    桃花女鬥周公 (1975)    
    正宗保鑣 (1975)    
    重建精武門 (1975)    
    辣椒兵團 (1976)    
    保鑣 (1976)    
    追龍 (1977)    
    一代英豪 (1979)    
    龍的影子 (1981)