Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張允文
Melvin Cheung Wan-Man  ♂
Aliases:  賈糊塗





 
Filmography (1953-1981)
 
  演員 (65 films)
    嘉禾生春 (1953)    
    大將軍郭子儀 (1960)    
    警網情鴛 (1961)    
    蘭嶼之歌 (1965)    
    養鴨人家 (1965)    
    我女若蘭 (1966)    
    故鄉劫 (1966)    
    浪淘沙 (1966)    
    尋夢園 (1967)    
    龍門客棧 (1967) ... 三檔頭
    貂蟬與呂布 (1967)    
    日落春暉 (1967) ... 老周
    風塵三俠 (1968)    
    青龍鎮 (1968)    
    梘硌 (1969)    
    李三娘 (1969) ... 道長
    武士盟 (1969)    
    乾坤三決鬥 (1969)    
    黑帖 (1969) ... 笑面虎
    鐵娘子 (1969)    
    風流表哥俏表妹 (1970)    
    路客與刀客 (1970)    
    包公遊地府 (1970)    
    老爺夜總會 (1970)    
    弱者, 你的名字是男人 (1970)    
    行行出狀元 (1970)    
    女人女人 (1970)    
    俠女 (1971)    
    萬家樂 (1971)    
    歡天喜地 (1971)    
    大煞星 (1971)    
    大地春雷 (1971)    
    江湖半把刀 (1971)    
    怒山驚魂 (1971)    
    還君明珠雙淚垂 (1971)    
    事事如意 (1971)    
    挑戰 (1971)    
    四季發財 (1972) ... 張根角
    幾時再回頭 (1972) ... 歌廳老闆
    忍 (1972)    
    祇羡鴛鴦不羡仙 (1972)    
    擂台 (1972)    
    神龍猛虎殺大賊 (1973)    
    橫衝直撞女煞星 (1973)    
    古靈精怪女煞星 (1973)    
    一條龍 (1973)    
    猛虎闖關 (1973)    
    剋星 (1973)    
    赤手空拳 (1973) ... 張老頭兒
    黃金賭客 (1973)    
    熊心豹膽 (1974)    
    死囚 (1974)    
    龍潭虎穴 (1974)    
    虎拳鐵掌 (1974)    
    近水樓台 (1974)    
    小廣東 (1974)    
    豪門怨男 (1975)    
    重建精武門 (1975)    
    桃花女鬥周公 (1975)    
    保鑣 (1976)    
    辣椒兵團 (1976)    
    講數 (1977)    
    追龍 (1977)    
    一代英豪 (1979)    
    龍的影子 (1981)