Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張允文
Melvin Cheung Wan-Man  ♂
Aliases:  賈糊塗





 
Filmography (1960-1981)
 
  演員 (64 films)
    大將軍郭子儀 (1960)    
    警網情鴛 (1961)    
    養鴨人家 (1965)    
    蘭嶼之歌 (1965)    
    浪淘沙 (1966)    
    故鄉劫 (1966)    
    我女若蘭 (1966)    
    尋夢園 (1967)    
    龍門客棧 (1967) ... 三檔頭
    日落春暉 (1967) ... 老周
    貂蟬與呂布 (1967)    
    風塵三俠 (1968)    
    青龍鎮 (1968)    
    鐵娘子 (1969)    
    李三娘 (1969) ... 道長
    黑帖 (1969) ... 笑面虎
    梘硌 (1969)    
    乾坤三決鬥 (1969)    
    武士盟 (1969)    
    風流表哥俏表妹 (1970)    
    老爺夜總會 (1970)    
    女人女人 (1970)    
    路客與刀客 (1970)    
    包公遊地府 (1970)    
    弱者, 你的名字是男人 (1970)    
    行行出狀元 (1970)    
    大地春雷 (1971)    
    江湖半把刀 (1971)    
    怒山驚魂 (1971)    
    還君明珠雙淚垂 (1971)    
    事事如意 (1971)    
    挑戰 (1971)    
    俠女 (1971)    
    萬家樂 (1971)    
    歡天喜地 (1971)    
    幾時再回頭 (1972) ... 歌廳老闆
    四季發財 (1972) ... 張根角
    忍 (1972)    
    祇羡鴛鴦不羡仙 (1972)    
    擂台 (1972)    
    古靈精怪女煞星 (1973)    
    一條龍 (1973)    
    猛虎闖關 (1973)    
    剋星 (1973)    
    赤手空拳 (1973) ... 張老頭兒
    黃金賭客 (1973)    
    神龍猛虎殺大賊 (1973)    
    橫衝直撞女煞星 (1973)    
    龍潭虎穴 (1974)    
    虎拳鐵掌 (1974)    
    小廣東 (1974)    
    熊心豹膽 (1974)    
    死囚 (1974)    
    近水樓台 (1974)    
    正宗保鑣 (1975)    
    豪門怨男 (1975)    
    桃花女鬥周公 (1975)    
    重建精武門 (1975)    
    辣椒兵團 (1976)    
    保鑣 (1976)    
    講數 (1977)    
    追龍 (1977)    
    一代英豪 (1979)    
    龍的影子 (1981)