Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張允文
Melvin Cheung Wan-Man  ♂
Aliases:  賈糊塗 (2)





 
Filmography (1960-1981)
 
  演員 (56 films)
    大將軍郭子儀 (1960)    
    養鴨人家 (1965)    
    蘭嶼之歌 (1965)    
    我女若蘭 (1966)    
    浪淘沙 (1966)    
    龍門客棧 (1967) ... 三檔頭
    貂蟬與呂布 (1967)    
    尋夢園 (1967)    
    青龍鎮 (1968)    
    風塵三俠 (1968)    
    武士盟 (1969)    
    乾坤三決鬥 (1969)    
    黑帖 (1969)    
    鐵娘子 (1969)    
    梘硌 (1969)    
    女人女人 (1970)    
    路客與刀客 (1970)    
    老爺夜總會 (1970)    
    包公遊地府 (1970)    
    江湖半把刀 (1971)    
    怒山驚魂 (1971)    
    還君明珠雙淚垂 (1971)    
    萬家樂 (1971)    
    歡天喜地 (1971)    
    事事如意 (1971)    
    挑戰 (1971)    
    俠女 (1971)    
    大地春雷 (1971)    
    四季發財 (1972) ... 張根角
    幾時再回頭 (1972)    
    忍 (1972)    
    祇羡鴛鴦不羡仙 (1972)    
    擂台 (1972)    
    神龍猛虎殺大賊 (1973)    
    橫衝直撞女煞星 (1973)    
    古靈精怪女煞星 (1973)    
    一條龍 (1973)    
    猛虎闖關 (1973)    
    赤手空拳 (1973)    
    黃金賭客 (1973)    
    剋星 (1973)    
    小廣東 (1974)    
    熊心豹膽 (1974)    
    龍潭虎穴 (1974)    
    虎拳鐵掌 (1974)    
    近水樓台 (1974)    
    死囚 (1974)    
    重建精武門 (1975)    
    豪門怨男 (1975)    
    桃花女鬥周公 (1975)    
    正宗保鑣 (1975)    
    保鑣 (1976)    
    辣椒兵團 (1976)    
    追龍 (1977)    
    一代英豪 (1979)    
    龍的影子 (1981)