Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡秋萍
Woo Chau-Ping  ♂





 
Filmography (1969-1978)
 
  演員 (42 films)
    神劍雙鳳 (1969)    
    鬼見愁 (1970) ... 老僕
    金劍 (1970)    
    水長流 (1970)    
    黑劍鬼驚天 (1970)    
    一鳳三龍擒七虎 (1970) ... 醫生
    歡天喜地 (1971)    
    時來運轉 (1971)    
    鬼門太極 (1971)    
    鐵扇神劍 (1971) ... 老掌樻
    惡報 (1972)    
    鐵三角 (1972)    
    爬山虎 (1972)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    痴痴的愛 (1972)    
    半斤七両 (1973)    
    強中手 (1973)    
    死對頭 (1973)    
    潮州怒漢 (1973)    
    狼對狼 (1973)    
    大陰謀 (1974)    
    龍虎鳳 (1974)    
    大車伕 (1974)    
    青青草原上 (1974)    
    火拱楓林渡 (1974)    
    小子有種 (1974)    
    少林和尚 (1974)    
    少林功夫 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    唐山功夫 (1974)    
    銀海浪子 (1975)    
    小姨懷春 (1975)    
    吾土吾民 (1975)    
    唐山截拳道 (1976)    
    夏日假期玫瑰花 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    愛情奪標 (1976)    
    森山虎 (1976)    
    中原鏢局 (1976)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    神刀流星拳 (1978)    
    Tiger Man (1978)    
  策劃 (1 film)
    狼對狼 (1973)    
  服裝 (3 films)
    神劍雙鳳 (1969)    
    絕代鏢王 (1969)    
    劍王子 (1969)