Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
計鳴
Gai Ming  ♂





 
Filmography (1969-2000)
 
  監製 (3 films)
    黑色緝毒令 (1995)    
    連環殺人檔案 (1996)    
    玫瑰殺手 (1997)    
  副導演 (1 film)
    生龍活虎 (1974)    
  製片 (33 films)
    天下第一人 (1969)    
    鬼屋艷遇 (1975)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    太太情人女朋友 (1978)    
    大英雄 (1978)    
    玉釵盟 (1980)    
    小丑對紅唇 (1980)    
    月異星邪 (1981)    
    人皮燈籠 (1982)    
    新運河殉情記 (1982)    
    小和尚出馬 (1984)    
    迷情 (1986)    
    最毒婦人心 (1986)    
    野玫瑰 (1987)    
    討錯老婆下錯蛋 (1987)    
    野狼街 (1988)    
    我倆有明天 (1988)    
    情火 (1988)    
    豔婦轉世 (1988)    
    紅塵有愛 (1988)    
    血愛遊戲 (1988)    
    魔情女 (1988)    
    噯!鄉下女孩 (1988)    
    青春殺人曲 (1988)    
    淑女情挑 (1988)    
    龍虎雙霸天 (1989)    
    不是紅杏也出牆 (1989)    
    失聲畫眉 (1991)    
    賭鬼總動員 (1992)    
    邊城皇帝 (1995)    
    挑戰 (1997)    
    暗夜遊戲 (1999)    
  演員 (40 films)
    金劍冤魂 (1971)    
    追命殺手 (1971)    
    大煞星 (1971)    
    活閻王 (1971)    
    漢駝 (1972)    
    風流岳父傻女婿 (1973)    
    狂龍雪佌 (1973)    
    桂芬 (1973)    
    少林高徒 (1973)    
    失身 (1973)    
    牛家大院 (1974)    
    獨闖龍潭 (1974)    
    賊賊賊 (1974)    
    唐山功夫 (1974)    
    鬼屋艷遇 (1975)    
    金霸王 (1976)    
    魔鬼怪鷹 (1977)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    真白蛇傳 (1978)    
    女少林寺 (1979)    
    玉釵盟 (1980)    
    金劍 (1980)    
    鎖情劫 (1983)    
    小和尚出馬 (1984)    
    蓮霧成熟時 (1988)    
    豔婦轉世 (1988)    
    龍在江湖 (1988)    
    紅塵有愛 (1988)    
    淑女情挑 (1988)    
    龍虎雙霸天 (1989)    
    靚女出征 (1990)    
    黑幫戰將 (1992)    
    聊齋之慾焰三娘子 (1992)    
    黑色緝毒令 (1995)    
    邊城皇帝 (1995)    
    極度獵殺 (1997)    
    玫瑰殺手 (1997)    
    驚艷危情 (1999)    
    靠黑翻紅 (2000)    
  策劃 (7 films)
    性丈夫情人 (1990)    
    慾望街車 (1992)    
    奪命婚外情 (1993)    
    新星星月亮太陽 (1995)    
    新桃色交易 (1995)    
    超級舞男 (1998)    
    激情邊緣 (1998)    
  編劇 (2 films)
    桃花女鬥周公 (1975)    
    火燒紅蓮寺 (1976)