Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
計鳴
Gai Ming  ♂





 
Filmography (1969-2000)
 
  監製 (2 films)
    連環殺人檔案 (1996)    
    玫瑰殺手 (1997)    
  副導演 (1 film)
    生龍活虎 (1974)    
  製片 (26 films)
    天下第一人 (1969)    
    鬼屋艷遇 (1975)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    大英雄 (1978)    
    太太情人女朋友 (1978)    
    玉釵盟 (1980)    
    小丑對紅唇 (1980)    
    月異星邪 (1981)    
    人皮燈籠 (1982)    
    新運河殉情記 (1982)    
    小和尚出馬 (1984)    
    迷情 (1986)    
    最毒婦人心 (1986)    
    野玫瑰 (1987)    
    討錯老婆下錯蛋 (1987)    
    野狼街 (1988)    
    我倆有明天 (1988)    
    魔情女 (1988)    
    噯!鄉下女孩 (1988)    
    青春殺人曲 (1988)    
    龍虎雙霸天 (1989)    
    失聲畫眉 (1991)    
    賭鬼總動員 (1992)    
    邊城皇帝 (1995)    
    挑戰 (1997)    
  演員 (34 films)
    金劍冤魂 (1971)    
    大煞星 (1971)    
    追命殺手 (1971)    
    活閻王 (1971)    
    漢駝 (1972)    
    狂龍雪佌 (1973)    
    失身 (1973)    
    少林高徒 (1973)    
    桂芬 (1973)    
    風流岳父傻女婿 (1973)    
    賊賊賊 (1974)    
    獨闖龍潭 (1974)    
    唐山功夫 (1974)    
    牛家大院 (1974)    
    鬼屋艷遇 (1975)    
    金霸王 (1976)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    魔鬼怪鷹 (1977)    
    真白蛇傳 (1978)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    女少林寺 (1979)    
    金劍 (1980)    
    玉釵盟 (1980)    
    鎖情劫 (1983)    
    小和尚出馬 (1984)    
    龍在江湖 (1988)    
    龍虎雙霸天 (1989)    
    靚女出征 (1990)    
    聊齋之慾焰三娘子 (1992)    
    邊城皇帝 (1995)    
    玫瑰殺手 (1997)    
    極度獵殺 (1997)    
    驚艷危情 (1999)    
    靠黑翻紅 (2000)    
  編劇 (2 films)
    桃花女鬥周公 (1975)    
    火燒紅蓮寺 (1976)