Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳朝明
Chen Chao-Ming





 
Filmography (1972-1981)
 
  演員 (24 films)
    怒吼 (1972)    
    唐山虎 (1973)    
    東方漢 (1973)    
    中國鈇人 (1973)    
    中國頑皮豹 (1973)    
    拳影 (1973)    
    少林功夫 (1974)    
    少林功夫 (1974)    
    大車伕 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    猛獅 (1974)    
    小子有種 (1974)    
    黑手金剛 (1974)    
    森山虎 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    少林叛徒 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    鶴形伏虎鬥蚊龍 (1978)    
    江湖半醉俠 (1979)    
    十大弟子 (1979)    
    鈑公雞 (1980)    
    再世英雄 (1981)