Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
藍雲
Lan Yun  ♂





 
Filmography (1967-1987)
 
  演員 (53 films)
    蓬門淑女 (1967) ... 藍雲
    銀姑 (1969)    
    姜子牙下山 (1969)    
    北極風情畫 (1969)    
    鐵娘子 (1969)    
    朱洪武 (1971)    
    鐵三角 (1972)    
    縱橫天下 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    拳王之王 (1972)    
    龍虎過江 (1972)    
    仇 (1972)    
    鐵拳 (1972)    
    寒風手 (1972)    
    惡報 (1972)    
    硬漢鐵拳 (1972)    
    奇男子 (1973)    
    潮州怒漢 (1973)    
    中國鈇人 (1973)    
    狂小子大色魔 (1973)    
    山東大姐 (1973)    
    中國針灸 (1973) ... 黑山一郎
    眼中釘 (1973)    
    七怒漢 (1973)    
    兩隻老虎 (1973)    
    摶命彈腿 (1973)    
    大風波 (1974)    
    步步追殺 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    女煞星大鬧烏龍院 (1974)    
    神出鬼沒女煞星 (1974)    
    鐵漢浪子 (1974)    
    人比人笑死人 (1975)    
    尚方寶劍 (1975)    
    詭計 (1975)    
    飛車龍虎鬥 (1975)    
    糊塗小子甜姑娘 (1975)    
    無敵飛金剛 (1977)    
    大英雄 (1978)    
    大地親情 (1980)    
    錢從那裡來? (1981)    
    玉面蜘蛛 (1982)    
    黑市夫人 (1982)    
    探獄 (1982)    
    雜牌大進擊 (1982)    
    一線兩星大進擊 (1982)    
    龍虎雙霸天 (1982)    
    我要做好子 (1982)    
    換帖兄弟 (1982)    
    賭王千王群英會 (1982)    
    撞鬼 (1983)    
    亡命忍者 (1983)    
    霊幻襲撃 (1987)