Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡光
Wu Kuang  ♂





 
Filmography (1966-1988)
 
  製片 (1 film)
    關東五大俠 (1977)    
  副導演 (4 films)
    二郎神楊戩 (1970)    
    朱洪武續集劉伯溫傳 (1971)    
    新孫悟空72變 (1976)    
    靈犬八大俠 (1980)    
  演員 (50 films)
    毒玫瑰 (1966)    
    山賊 (1966)    
    挑女婿 (1967)    
    再見台北 (1969)    
    釣金龜 (1969)    
    劍膽 (1969)    
    蕭十一郎 (1971)    
    壁虎遊龍 (1972)    
    中國鈇人 (1973)    
    奇男子 (1973)    
    失身 (1973)    
    虎膽追魂 (1974)    
    火拱楓林渡 (1974)    
    黑手金剛 (1974)    
    迷霧疑雲 (1974)    
    痴情玉女 (1974) ... 特派員
    女朋友 (1974)    
    少林功夫 (1974)    
    馬哥波羅 (1975)    
    賊公計 (1975)    
    風塵女郎 (1975)    
    狐神 (1975)    
    鬼吼段魂刀 (1976)    
    新孫悟空72變 (1976)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    浪花 (1976)    
    八國聯軍 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    金色太陽 (1976)    
    少林木人巷 (1976)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    關東五大俠 (1977)    
    紅衣冷血金面人 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    風鈴,風鈴 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    虎豹龍蛇鷹 (1978)    
    飛禽走獸十三形 (1979)    
    古寧頭大戰 (1979)    
    凌晨六點槍聲 (1979)    
    十大弟子 (1979)    
    百戰保山河 (1979)    
    早安台北 (1979)    
    原鄉人 (1980)    
    靈犬八大俠 (1980)    
    又見春天 (1980)    
    大輪迴 (1983)    
    幽靈王子 (1988)