Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉楚
Liu Chu  ♂





 
Filmography (1960-1986)
 
  演員 (59 films)
    大將軍郭子儀 (1960)    
    龍門客棧 (1967)    
    桃園三結義 (1968)    
    飛燕女俠 (1968)    
    一代劍王 (1968) ... 家將
    絕代鏢王 (1969)    
    怪俠歐陽德 (1969)    
    梘硌 (1969)    
    神劍雙鳳 (1969)    
    劍王子 (1969)    
    李三娘 (1969)    
    黑旋風 (1970)    
    十三條蟲 (1970)    
    黑劍鬼驚天 (1970)    
    老爺夜總會 (1970)    
    草上飛 (1970)    
    獨臂空手刀 (1970)    
    金劍 (1970)    
    狐妻 (1970) ... 葫蘆僧
    怒山驚魂 (1971)    
    俠女 (1971)    
    雲州大儒俠 (1971) ... 單齒
    大地龍蛇 (1971)    
    追命殺手 (1971)    
    一夫官聞 (1971)    
    萬里雄風 (1971)    
    百醜大全 (1971)    
    六福茶樓 (1971)    
    五鳳朝陽 (1971)    
    六福茶樓 (1971)    
    黑白道 (1971)    
    鐵扇神劍 (1971) ... 店小二
    威震四方 (1972)    
    爬山虎 (1972)    
    忠義門 (1972)    
    血豹 (1972)    
    猛漢狂徒 (1972)    
    蓋世拳 (1972)    
    狂風沙 (1972) ... 大板牙
    狂風暴雨 (1973)    
    怒娃 (1973)    
    山東老娘 (1973)    
    死亡界線 (1973)    
    義膽 (1973)    
    雲飛何處 (1973) ... 小李
    女蛟龍 (1973)    
    糊塗大將軍 (1973)    
    女豪傑 (1973)    
    黑路 (1973)    
    大小通吃 (1973)    
    我心深處 (1974)    
    星星星 (1974)    
    中國怪談 (1974)    
    玩命 (1975)    
    人比人笑死人 (1975)    
    強與狠 (1975)    
    辣椒兵團 (1976)    
    鬼搭手 (1979)    
    國父孫中山與開國英雄 (1986) ... 鄧廷鏗