Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
雷峻
Lui Jun (1)  ♂
Aliases:  雷俊





 
Filmography (1969-1977)
 
  演員 (46 films)
    絕代鏢王 (1969) ... 龍虎鑣局手下
    歐陽德智鬥九花娘 (1969)    
    武士盟 (1969)    
    冬暖 (1969) ... 表弟
    青葉子 (1969)    
    丹心令 (1969) ... 刁虎
    怪俠歐陽德 (1969)    
    鬼見愁 (1970) ... 陸浩南
    三娘教子 (1970) ... 土匪羅鵬
    當你離家時 (1970) ... 徐進生
    劍 (1971)    
    大煞星 (1971)    
    說謊的丈夫 (1971)    
    一夫官聞 (1971)    
    追命槍 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    狐鬼嬉春 (1971)    
    仙妻 (1971)    
    童子功 (1971)    
    母親與我 (1971)    
    蕭十一郎 (1971)    
    鬼門太極 (1971)    
    奪命金劍 (1971)    
    五鳳朝陽 (1971)    
    真假太太 (1971)    
    歡天喜地 (1971)    
    追命殺手 (1971)    
    傻大姐 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    狂風沙 (1972) ... 萬世業
    猛漢狂徒 (1972)    
    看你風流不風流 (1972)    
    奪命拳王 (1972) ... 混元豹
    俠義雙雄 (1972)    
    一身是膽 (1972)    
    半斤七両 (1973)    
    勢不兩立 (1973)    
    戰神灘 (1973)    
    復仇者 (1973)    
    雨夜殺手 (1974)    
    大鐵牛 (1974)    
    以毒攻毒 (1974)    
    妙手千金 (1975)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    神拳大戰快鎗手 (1977)    
    少林兄弟 (1977)