Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
歐立保
Ou Li-Bao  ♂
Aliases:  歐利寶





 
Filmography (1967-1982)
 
  演員 (172 films)
    鳳陽花鼓 (1967)    
    護駕 (1968)    
    艷俠 (1969)    
    黑劍鬼驚天 (1970)    
    狐妻 (1970)    
    獨臂空手刀 (1970)    
    神笛丐俠 (1970)    
    鬼見愁決鬧鬼見愁 (1971)    
    江湖半把刀 (1971)    
    拼命娘子 (1971)    
    奪命金劍 (1971)    
    黑白雙俠 (1971)    
    鐵腿降魔 (1971)    
    追命槍 (1971)    
    忍 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    威震四方 (1972)    
    江湖女兒 (1972)    
    擂台 (1972)    
    義氣傳義氣 (1972)    
    大盜 (1972)    
    金旋風 (1972)    
    英雄膽 (1972)    
    潮州大兄 (1972)    
    仇 (1972)    
    硬漢鐵拳 (1972)    
    黃浦灘頭 (1972)    
    蓋世拳 (1972)    
    中國針灸 (1973)    
    大小通吃 (1973)    
    死亡界線 (1973)    
    黑道行 (1973)    
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    決不低頭 (1973)    
    雙面女煞星 (1973)    
    江湖一猛龍 (1973)    
    橫衝直撞女煞星 (1973)    
    蝴蝶殺手 (1973)    
    黃金賭客 (1973)    
    惡霸 (1973)    
    刁蠻鬥風騷 (1974)    
    秋燈夜雨 (1974)    
    英烈千秋 (1974)    
    蛇犬大英雄 (1974)    
    黑手金剛 (1974)    
    鐵漢浪子 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    大車伕 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    蛇魔女大鬧都市 (1974)    
    龍門風雲 (1975)    
    十八羅漢陣 (1975)    
    天后 (1975)    
    雲深不知處 (1975)    
    人比人笑死人 (1975)    
    賊公計 (1975)    
    濟公活佛 (1975)    
    狐神 (1975)    
    鬼琵琶 (1975)    
    大明英烈 (1975)    
    地藏王 (1975)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    七靈寶塔 (1976)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    新孫悟空72變 (1976)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    鍾馗嫁妹 (1976)    
    狼牙口 (1976)    
    金羅漢 (1976)    
    八國聯軍 (1976)    
    十三太保李存孝 (1976)    
    大太監 (1976)    
    江湖漢子 (1977)    
    大腳娘子 (1977)    
    浪子狄十三 (1977)    
    霎眼功夫 (1977)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    鄉野奇談 (1977)    
    鐵頭鐵指鐵布衫 (1977)    
    蛇山蠱女 (1977)    
    武林客棧 (1977)    
    筧橋英烈傳 (1977)    
    血玉 (1977)    
    十大掌門闖少林 (1977)    
    呂四娘闖少林 (1977)    
    神拳大戰快鎗手 (1977)    
    刀魂 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    龍蛇俠影 (1977)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    九紋龍 (1977)    
    血連環 (1977)    
    旋風十八騎 (1977)    
    白玉京 (1977)    
    雍正命喪少林門 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    金尼姑 (1977)    
    刀劍霸王拳 (1977)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    青龍客棧 (1977)    
    少林祖師 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    搏命 (1977)    
    金沙燕 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    追獵 (1978)    
    賭命走天涯 (1978)    
    戇頭呆佬笨徒弟 (1978)    
    洪熙官,方世玉,陸阿采 (1978)    
    三豐獨闖少林 (1978)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    飛燕蝴蝶斬 (1978)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    玉蜻蜓 (1978)    
    十二生南 (1978)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    鐵燕 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    七俠八義 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    十八羅漢拳 (1978)    
    俠大兒乞 (1978)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    怪拳怪招怪師傳 (1978)    
    天地雙腿 (1978)    
    決鬥老虎莊 (1978)    
    睡拳怪招 (1979)    
    要命的小方 (1979)    
    醉拳女刁手 (1979)    
    旅 (1979)    
    神捕 (1979)    
    老頭拳頭大饅頭 (1979)    
    廣東鐵橋三 (1979)    
    折劍傳奇 (1979)    
    女少林寺 (1979)    
    野貓八翻 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    三十七計 (1979)    
    絕招六式 (1979)    
    武之湛 舍利子 (1979)    
    醉魚醉蝦醉螃蟹 (1979)    
    獨腳鶴 (1979)    
    十大弟子 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    怪拳小子 (1979)    
    小子命大 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    翡翠狐狸 (1979)    
    奇拳怪腿掃把星 (1979)    
    奇門怪拳 (1979)    
    斷指老么 (1979)    
    雙馬連環 (1979)    
    大惡客 (1979)    
    酒仙十八跌 (1979)    
    醉猴女 (1979)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    鈑公雞 (1980)    
    癲螳螂 (1980)    
    師妹出馬 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    八絕 (1980)    
    南北腿王 (1980)    
    六合八法 (1980)    
    辛亥雙十 (1981)    
    功夫皇帝 (1981)    
    貓頭鷹 (1981) ... 屠嬌嬌
    神檯貓 (1981)    
    天涯怪客一陣風 (1981)    
    笑面殺手傻小子 (1982)    
    龍虎旋風 (1982)