Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王永生 (1)
Wong Wing-Sang  ♂





 
Filmography (1971-1980)
 
  動作設計 (22 films)
    大盜 (1972)    
    黑吃黑 (1972)    
    黑巷 (1972)    
    江湖一猛龍 (1973)    
    摶命彈腿 (1973)    
    女蛟龍 (1973)    
    大小通吃 (1973)    
    突破國際死亡線 (1973)    
    鬼馬兩金剛 (1974)    
    火拱楓林渡 (1974)    
    大地龍種 (1974)    
    大惡寇 (1974)    
    戰地英豪 (1975)    
    狼牙口 (1976)    
    望春風 (1977)    
    寒樓俠客斷魂橋 (1977)    
    老虎崖 (1977)    
    鄉野奇談 (1977)    
    七俠八義 (1978)    
    雙馬連環 (1979)    
    鄉野人 (1980)    
    十八般武藝 (1980)    
  演員 (76 films)
    黑白道 (1971)    
    追命槍 (1971)    
    奪命金劍 (1971)    
    萬里雄風 (1971)    
    一夫官聞 (1971)    
    英雄膽 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    漢駝 (1972)    
    縱橫天下 (1972)    
    夜女郎 (1972)    
    威震四方 (1972)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    黑吃黑 (1972)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    江湖女兒 (1972)    
    硬碰硬 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    黃浦灘頭 (1972)    
    大盜 (1972)    
    東西南北風 (1972)    
    一身是膽 (1972)    
    擂台 (1972)    
    狂風沙 (1972)    
    盲俠鬥白狼 (1972)    
    硬漢鐵拳 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    突破國際死亡線 (1973)    
    奇男子 (1973)    
    英雄本色 (1973)    
    戰神灘 (1973)    
    半斤七両 (1973)    
    摶命彈腿 (1973)    
    大小通吃 (1973)    
    剋星 (1973)    
    江湖一猛龍 (1973)    
    海員七號 (1973)    
    馬蘭飛人 (1973)    
    大惡寇 (1974)    
    鐵漢 (1974)    
    小廣東 (1974)    
    虎膽追魂 (1974)    
    神出鬼沒女煞星 (1974)    
    大佬 (1974)    
    雲深不知處 (1975)    
    避孕大全 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    英雄榜 (1975)    
    紅孩兒 (1975)    
    獨臂拳王勇戰楚門九子 (1976)    
    黑龍會 (1976)    
    八國聯軍 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    狼牙口 (1976)    
    新精武門 (1976)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    一枝光棍走天涯 (1976)    
    獨臂雙雄 (1976)    
    筧橋英烈傳 (1977)    
    大圈套 (1977)    
    神拳大戰快鎗手 (1977)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    鐵燕 (1978)    
    七俠八義 (1978)    
    賭命走天涯 (1978)    
    師父出馬 (1979)    
    酒仙十八跌 (1979)    
    師兄師弟齊出馬 (1979)    
    鐵拳 (1979)    
    迷拳三十六招 (1979)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    雙馬連環 (1979)    
    香火 (1979)    
    小子命大 (1979)    
    十八般武藝 (1980)    
    大湖英烈 (1980)    
    鄉野人 (1980)