Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張繼龍
Peter Chang Chi-Long  ♂





 
Filmography (1976-1993)
 
  動作設計 (4 films)
    鷹拳 (1978)    
    三大名捕會京師 (1983)    
    台灣英雄廖添丁 (1987)    
    台灣鏢局 (1988)    
  演員 (24 films)
    鬼吼段魂刀 (1976)    
    銀蕭月劍翠玉獅 (1977)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
    七十二煞星 (1978)    
    鷹拳 (1978)    
    金木水火土 (1978)    
    人在江湖 (1979)    
    棍王 (1979)    
    小子命大 (1979)    
    一代英豪 (1979)    
    神腿 (1979)    
    六合八法 (1980)    
    闖王李自成 (1981)    
    天涯怪客一陣風 (1981)    
    紅色女煞星 (1981)    
    三大名捕會京師 (1983)    
    少林寺王書房 (1983)    
    北海雙仙戲烏龍 (1984)    
    上海灘十三太保 (1984)    
    失身的少女 (1984)    
    霊幻襲撃 (1987)    
    台灣鏢局 (1988)    
    春戲 (1989)    
    唐朝禁宮風月 (1993)