Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張翠英
Cheung Chui-Ying  ♀




 
Filmography (1942-1994)
 
  監製 (9 films)
    騙術奇譚 (1971)    
    騙術大觀 (1972)    
    火龍 (1986)    
    八旗子弟 (1988)    
    西太后 (1989)    
    金瓶風月 (1991)    
    敦煌夜譚 (1991)    
    竹夫人 (1991)    
    情人的情人 (1994)    
  演員 (42 films)
    學府風光 (1942)    
    秋 (1942)    
    春 (1942)    
    錦繡前程 (1943)    
    凌波仙子 (1943) ... 女佣
    紅顏鐵血 (1943)    
    鳳凰于飛 (1944)    
    紅樓夢 (1944) ... 金釧
    古園艶屍 (1947)    
    黑夜盜 (1948)    
    王魁與桂英 (1952)    
    滿園春色 (1952)    
    白衣紅淚 (1953)    
    私生子 (1953)    
    莫忘今宵 (1953) ... 黎晶
    風華絕代 (1953) ... 小玉
    玉女情仇 (1953) ... 張如慧
    秋海棠 (1953)    
    怨女情癡 (1953) ... 黃玫瑰
    長相思 (1954) ... 羅秀萍
    重逢 (1954) ... 張麗珍
    人犬恩仇 (1955)    
    火燒碧雲宮 (1955) ... 寇珠
    桃花江 (1956) ... 方菲菲
    金鳳 (1956)    
    水仙 (1956)    
    無頭案 (1957)    
    黃花閨女 (1957)    
    馬路小天使 (1957) ... 娜娜
    多情河 (1957)    
    丹鳳街 (1958)    
    俏冤家 (1958)    
    妙手回春 (1958)    
    全家福 (1958)    
    安琪兒 (1958)    
    新娘假期 (1959)    
    兒女英雄傳 (1959)    
    殭屍復仇 (1959) ... 趙姨太
    蜜月風波 (1960) ... 秦太太
    猿女孟麗絲 (1961)    
    喜事重重 (1962)    
    王昭君 (1964) ... 老宮女