Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張翠英
Cheung Chui-Ying  ♀




 
Filmography (1941-1994)
 
  監製 (9 films)
    騙術奇譚 (1971)    
    騙術大觀 (1972)    
    火龍 (1986)    
    八旗子弟 (1988)    
    西太后 (1989)    
    敦煌夜譚 (1991)    
    竹夫人 (1991)    
    金瓶風月 (1991)    
    情人的情人 (1994)    
  演員 (45 films)
    黑衣盜 (1941)    
    新茶花女 (1941)    
    玫瑰飄零 (1941)    
    春 (1942)    
    學府風光 (1942)    
    秋 (1942)    
    紅顏鐵血 (1943)    
    錦繡前程 (1943)    
    凌波仙子 (1943) ... 女佣
    鳳凰于飛 (1944)    
    紅樓夢 (1944) ... 金釧
    古園艶屍 (1947)    
    黑夜盜 (1948)    
    滿園春色 (1952)    
    王魁與桂英 (1952)    
    風華絕代 (1953) ... 小玉
    玉女情仇 (1953) ... 張如慧
    秋海棠 (1953)    
    怨女情癡 (1953) ... 黃玫瑰
    白衣紅淚 (1953)    
    私生子 (1953)    
    莫忘今宵 (1953) ... 黎晶
    長相思 (1954) ... 羅秀萍
    重逢 (1954) ... 張麗珍
    火燒碧雲宮 (1955) ... 寇珠
    人犬恩仇 (1955)    
    水仙 (1956)    
    桃花江 (1956) ... 方菲菲
    金鳳 (1956)    
    馬路小天使 (1957) ... 娜娜
    多情河 (1957)    
    無頭案 (1957)    
    黃花閨女 (1957)    
    安琪兒 (1958)    
    丹鳳街 (1958)    
    俏冤家 (1958)    
    妙手回春 (1958)    
    全家福 (1958)    
    兒女英雄傳 (1959)    
    殭屍復仇 (1959) ... 趙姨太
    新娘假期 (1959)    
    蜜月風波 (1960) ... 秦太太
    猿女孟麗絲 (1961)    
    喜事重重 (1962)    
    王昭君 (1964) ... 老宮女