Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王太郎
Wang Tai-Lang
Aliases:  王強





 
Filmography (1970-1980)
 
  動作設計 (12 films)
    金劍 (1970)    
    草上飛 (1970)    
    黑劍鬼驚天 (1970)    
    蚌仙 (1970)    
    盲女決鬥鬼見愁 (1970)    
    仇 (1972)    
    爬山虎 (1972)    
    古靈精怪女煞星 (1973)    
    烈日狂風 (1973)    
    步步追殺 (1974)    
    醉猴女 (1979)    
    莽漢鬥老千 (1979)    
  演員 (59 films)
    盲女決鬥鬼見愁 (1970)    
    金劍 (1970)    
    武林龍虎鬥 (1970)    
    黑劍鬼驚天 (1970)    
    龍虎鬥金剛 (1971)    
    勢不兩立 (1971)    
    鬼見愁決鬧鬼見愁 (1971)    
    大搏殺 (1972)    
    忠義門 (1972)    
    不共戴天 (1972)    
    翻山虎 (1972)    
    爬山虎 (1972)    
    中國人 (1972)    
    忍 (1972)    
    血豹 (1972)    
    古靈精怪女煞星 (1973)    
    虎虎虎 (1973)    
    虎拳 (1973)    
    唐人票客 (1973)    
    茶山情歌 (1973)    
    山東老娘 (1973)    
    烈日狂風 (1973)    
    大佬 (1974)    
    大鐵牛 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    天后 (1975)    
    洛陽橋 (1975)    
    一枝光棍走天涯 (1976)    
    中原鏢局 (1976)    
    黑龍會 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    傳奇方世玉 (1976)    
    九紋龍 (1977)    
    追龍 (1977)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    十大掌門闖少林 (1977)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    判決 (1977)    
    太極八蛟 (1977)    
    胡惠乾血戰西幝寺 (1978)    
    十二生南 (1978)    
    神龍 (1978)    
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
    三豐獨闖少林 (1978)    
    大地飛鷹 (1978)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    俠大兒乞 (1978)    
    七俠八義 (1978)    
    金木水火土 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    女少林寺 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    莽漢鬥老千 (1979)    
    好小子的下一招 (1979)    
    翡翠狐狸 (1979)    
    野貓八翻 (1979)    
    鐵拳 (1979)    
    舞拳 (1979)    
    至尊威龍 (1980)