Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
余松照
Yu Chung-Chiu  ♂
Aliases:  余松烈





 
Filmography (1964-1994)
 
  動作設計 (7 films)
    武士盟 (1969)    
    聽音劍 (1969)    
    天下第一人 (1969)    
    龍虎風雲 (1970)    
    神狐鬼俠 (1970)    
    五鳳朝陽 (1971)    
    女獨臂刀 (1972)    
  演員 (113 films)
    黑森林 (1964)    
    金刀怪客 (1968)    
    血戰八大盜 (1968) ... 卞吉
    天王劍 (1968) ... 駱仁
    聽音劍 (1969)    
    天下第一人 (1969)    
    響尾追魂鞭 (1969)    
    鐵娘子 (1969)    
    金沙刀 (1969)    
    丹心令 (1969)    
    龍城十日 (1969)    
    三娘教子 (1970)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    萬里雄風 (1971)    
    大漠英雄傳 (1971)    
    拼命娘子 (1971)    
    太極劍決鬥武士刀 (1971)    
    五鳳朝陽 (1971)    
    活閻王 (1971)    
    黑白道 (1971)    
    追命槍 (1971)    
    猛漢狂徒 (1972)    
    屠虎嶺 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    蓋世拳 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    鐵拳 (1972)    
    盲俠血滴子 (1972)    
    英雄膽 (1972)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    女獨臂刀 (1972)    
    怒吼 (1972)    
    兩隻老虎 (1973)    
    蝴蝶殺手 (1973)    
    勢不兩立 (1973)    
    除暴 (1973)    
    天龍地虎 (1973)    
    潮州怒漢 (1973)    
    怒雙衝冠 (1973) ... 劉
    中國針灸 (1973) ... 武川浩
    奇男子 (1973)    
    雙龍屠虎 (1974) ... 南虎
    虎膽追魂 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    獨闖龍潭 (1974)    
    威猛金龍 (1974)    
    少林功夫 (1974)    
    賊賊賊 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    鐵漢 (1974)    
    包公奇案 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    銀海浪子 (1975)    
    避孕大全 (1975)    
    尚方寶劍 (1975)    
    風起雲湧鬥狂龍 (1976)    
    獨臂雙雄 (1976)    
    天羅,飛沙,夕陽紅 (1976)    
    包青天 (1976)    
    劍霜刃 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    呂四娘闖少林 (1977)    
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
    紅衣冷血金面人 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    鄉野奇談 (1977)    
    神拳大戰快鎗手 (1977)    
    刀劍霸王拳 (1977)    
    鷹爪螳螂 (1977)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    鐵首無情追魂令 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    鳳指神腿天佛掌 (1978)    
    七十二煞星 (1978)    
    飛燕蝴蝶斬 (1978)    
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
    獨霸天下 (1978)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
    戚繼光 (1978)    
    龍威山莊 (1978)    
    醉拳女刁手 (1979)    
    招積仔打橫行 (1979)    
    舞拳 (1979)    
    鬼搭手 (1979)    
    酒仙十八跌 (1979)    
    棍王 (1979)    
    好小子的下一招 (1979)    
    奇門怪拳 (1979)    
    師兄師弟齊出馬 (1979)    
    衝破功夫城 (1979)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    三鬥鶴觀音 (1979)    
    遊方和尚 (1980)    
    佛掌皇爺 (1980)    
    師妹出馬 (1980)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    絕代英雄 (1980)    
    太極陰陽拳 (1980)    
    少林寺傳奇 (1981)    
    職業兇手 (1981)    
    苦海女神龍 (1981)    
    金粉遊龍 (1982)    
    龍虎旋風 (1982)    
    田莊阿哥 (1983)    
    上海灘十三太保 (1984)    
    幽靈王子 (1988)    
    獵鷹 (1989)    
    火燒島 (1990)    
    義不容辭 (1990) ... 于師父
    暗殺兵團 (1994)