Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉小儀
Yeh Hsiao-Yee  ♂
Aliases:  葉小益





 
Filmography (1973-1979)
 
  演員 (21 films)
    頭號鐵人 (1973)    
    大小遊龍 (1974)    
    白蛇大鬧天宮 (1975)    
    唐山截拳道 (1976)    
    火星人 (1976)    
    獨臂雙雄 (1976)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    甘聯珠 (1976)    
    未了緣 (1976)    
    台北77 (1977)    
    南北雙俠 (1977)    
    台北66 (1977)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    九紋龍 (1977)    
    鷹拳 (1978)    
    煙波江上 (1978)    
    盤古開天地 (1979)    
    大鷹王 (1979)    
    西風的故鄉 (1979)    
    鐵漢遊龍 (1979)    
    秘帖 (1979)