Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
武德山
Wu Te-Shan  ♂
Aliases:  伍德山





 
Filmography (1971-1987)
 
  演員 (78 films)
    五鳳朝陽 (1971)    
    百醜大全 (1971)    
    十萬金山 (1971)    
    雙鎗王八妹 (1971)    
    黑白道 (1971)    
    朱洪武續集劉伯溫傳 (1971)    
    冷面殺手 (1971)    
    黑白傘 (1971)    
    洪門兄弟 (1972)    
    俠義雙雄 (1972)    
    唐山五兄弟 (1972)    
    雙面女煞星 (1973)    
    糊塗大將軍 (1973)    
    狂風暴雨 (1973)    
    鐵嬌娃 (1973)    
    十面威風 (1973)    
    鬼使神差 (1974)    
    英烈千秋 (1974)    
    風流怪事 (1974)    
    虎辮子 (1974)    
    血性男兒 (1974)    
    大地龍種 (1974)    
    夢游女殺手 (1974)    
    八百壯士 (1975)    
    少林木人巷 (1976)    
    十三太保李存孝 (1976)    
    獨臂拳王勇戰楚門九子 (1976)    
    筧橋英烈傳 (1977)    
    銀蕭月劍翠玉獅 (1977)    
    大腳娘子 (1977)    
    金尼姑 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    呂四娘闖少林 (1977)    
    龍蛇俠影 (1977)    
    風雲人物 (1977)    
    蛇山蠱女 (1977)    
    劍花煙雨江南 (1977)    
    鄭和下西洋 (1977)    
    少林十八銅女 (1978)    
    五花箭神 (1978)    
    追獵 (1978)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    點止功夫咁簡單 (1978)    
    臭頭小子 (1978)    
    奔出江湖路 (1978)    
    拳精 (1978)    
    虎豹龍蛇鷹 (1978)    
    猴駙馬 (1978)    
    英雄有淚 (1978)    
    三豐獨闖少林 (1978)    
    真白蛇傳 (1978)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    身形拳法與步法 (1978)    
    女少林寺 (1979)    
    大鷹王 (1979)    
    乞丐與藝妲 (1979)    
    要命的小方 (1979)    
    秋蓮 (1979)    
    翡翠狐狸 (1979)    
    人在江湖 (1979)    
    醉猴女 (1979)    
    追命人 (1979)    
    南海島血書 (1979)    
    醉八仙拳 (1980)    
    十萬山風雲 (1980)    
    十八般武藝 (1980)    
    天才蠢才 (1980)    
    小丑 (1980)    
    碧血黃花 (1980)    
    真假大亨 (1980)    
    傻兵立大功 (1981)    
    少林寺傳奇 (1981)    
    瘋狂大發財 (1981)    
    女人? (1983)    
    1938大驚奇 (1983)    
    朋友兄弟 (1984)    
    國父孫中山與開國英雄 (1986) ... 將軍
    烽火佳人 (1987)