Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳煥文
Chen Huan-Wen  ♂
 
Filmography (1941-1961)
 
  製片 (2 films)
    閨怨 (1952)    
    新娘萬歲 (1952)    
  導演 (43 films)
    黑夜盜 (1948)    
    江湖奇俠(續集) (1948)    
    江湖奇俠(第四集) (1948)    
    宏碧緣 (1949)    
    英雄難過美人關 (1950)    
    火燒紅蓮寺 (1950)    
    虎穴龍潭 (1951)    
    原子飛劍俠 (1951)    
    鳳還巢 (1951)    
    逃婚 (1952)    
    花花公子 (1952)    
    貂蟬 (1953)    
    富貴花 (1953)    
    神燈 (1953)    
    白花蛇 (1954)    
    荔鏡緣(二集) (1954)    
    荔鏡緣(三集大結局) (1954)    
    荔鏡緣(上集) (1954)    
    流鶯曲 (1954)    
    包公審月英 (1955)    
    劫後鴛鴦 (1955)    
    金嗓子 (1955)    
    蓮花庵 (1955)    
    兒女情深 (1955)    
    李三娘 (1955)    
    詹典嫂告御狀 (1956)    
    新西廂記 (1956)    
    化身姑娘 (1956)    
    鳳還巢 (1956)    
    金姑趕羊 (1957)    
    三娘教子 (1957)    
    空谷蘭 (1957)    
    王金龍 (1958)    
    三元奪妻 (1958)    
    毒玫瑰 (1958)    
    寶島姑娘 (1958)    
    雪梅思君 (1958)    
    白扇記 (1958)    
    唐伯虎點秋香 (1958)    
    醫生與護士 (1960)    
    後母心 (1960)    
    辭郎洲 (1960)    
    等你一世人 (1961)    
  配樂 (5 films)
    大俠復仇記 (1949)    
    兒女英雄 (1949)    
    宏碧緣 (1949)    
    千鈞一髮 (1949)    
    風流魔王 (1953)    
  演員 (34 films)
    情敵 (1941)    
    新天方夜譚 (1947) ... 大佛列國國王
    地獄天堂 (1947) ... 黃經理
    滿城風雨 (1947) ... 跑街
    桃花依舊笑春風 (1947) ... 經理
    玉人何處 (1947) ... 大司務
    三女性 (1947) ... 舞女大班
    各有千秋 (1947) ... 場長
    天網恢恢 (1947) ... 探員
    春之夢 (1947) ... 陳實文
    某夫人 (1947)    
    長相思 (陌上花開) (1947) ... 甘竹直
    四美圖 (1948) ... 戲院經理
    審死官 (1948) ... 姚庭春
    龍鳳呈祥 (1948) ... 老吳
    鐵血男兒 (1948) ... 陳局長
    玉樓情劫 (1948)    
    女大當嫁 (1948) ... 陳老板
    花外流鶯 (1948) ... 阿四
    駝龍 (1949) ... 縣長
    蕩婦心 (1949) ... 嫖客
    大俠復仇記 (1949)    
    未出嫁的媽媽 (1949) ... 老王
    香島美人魚 (1950)    
    海外尋夫 (1950) ... 肥朱
    閨怨 (1952)    
    彩虹曲 (1953)    
    風流魔王 (1953) ... 秦探長
    貂蟬 (1953)    
    流鶯曲 (1954)    
    火燒碧雲宮 (1955)    
    江湖奇俠(下集大結局) (1956)    
    江湖奇俠 (新火燒紅蓮寺) (1956)    
    傻瓜求愛 (1957)    
  編劇 (6 films)
    江湖奇俠(第四集) (1948)    
    英雄難過美人關 (1950)    
    虎穴龍潭 (1951)    
    原子飛劍俠 (1951)    
    逃婚 (1952)    
    李三娘 (1955)