Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
左右(1)
Joh Yau  ♂





 
Filmography (1960-1981)
 
  副導演 (2 films)
    橋 (1966)    
    春歸何處 (1967)    
  場記 (1 film)
    鳳鳳 (1965)    
  演員 (35 films)
    大將軍郭子儀 (1960)    
    颱風 (1962)    
    吳鳳 (1962) ... -
    天字第一號 (1964)    
    西施 (1965) ... 奚斯
    春歸何處 (1967)    
    新娘與我 (1969)    
    怪俠歐陽德 (1969) ... 沈嵐峰
    歐陽德智鬥九花娘 (1969)    
    虎山行 (1969)    
    雲翠仙 (1970)    
    重慶一號 (1970)    
    三娘教子 (1970) ... 屠夫
    黃浦灘頭 (1972)    
    小壁虎 (1973)    
    女蛟龍 (1973)    
    天后 (1975)    
    洛陽橋 (1975)    
    重建精武門 (1975)    
    一枝光棍走天涯 (1976)    
    保鑣 (1976)    
    法網追蹤 (1977)    
    風雲人物 (1977)    
    冷月孤星針無情 (1977)    
    一鬥忠烈 (1977)    
    閃亮的日子 (1977)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    盤古開天地 (1979)    
    錦標 (1979)    
    夢中劍 (1979)    
    鐵漢遊龍 (1979)    
    我歌我泣 (1979)    
    少林英雄 (1980)    
    天字第一號 (1981)    
    名劍風流 (1981)