Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
洪化郎
Hung Fa-Long
Aliases:  洪化朗





 
Filmography (1966-1982)
 
  道具 (5 films)
    龍門客棧 (1967)    
    鐵娘子 (1969)    
    虎山行 (1969)    
    神劍雙鳳 (1969)    
    俠女 (1971)    
  演員 (42 films)
    英雄烈女 (1966)    
    龍門客棧 (1967)    
    一代劍王 (1968)    
    鐵娘子 (1969)    
    神劍雙鳳 (1969)    
    雲山夢回 (1971)    
    狐鬼嬉春 (1971)    
    硬碰硬 (1972)    
    惡報 (1972)    
    一拳一塊錢 (1973)    
    古靈精怪女煞星 (1973)    
    獵人 (1975)    
    濟公活佛 (1975)    
    男歡女愛 (1976)    
    大忠烈 (1976)    
    獨臂雙雄 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    少林叛徒 (1977)    
    旋風十八騎 (1977)    
    刀魂 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    武林客棧 (1977)    
    少林兄弟 (1977)    
    太極氣功 (1978)    
    大英雄 (1978)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    鐵燕 (1978)    
    舊夢不須記 (1978)    
    古劍英魂 (1978)    
    浪子快刀 (1979)    
    功夫大拍賣 (1979)    
    三鬥鶴觀音 (1979)    
    糊塗福星闖江湖 (1979)    
    斷劍無情 (1979)    
    古寧頭大戰 (1979)    
    奇拳怪腿掃把星 (1979)    
    黑鷹的古刀 (1981)    
    海軍與我 (1981)    
    誰是無業遊民 (1982)    
    吹牛大王 (1982)