Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張寶善
Cheung Bo-Sin  ♂





 
Filmography (1972-1993)
 
  演員 (41 films)
    怒吼 (1972)    
    勢不兩立 (1973)    
    野虎 (1973)    
    少林功夫 (1974)    
    閃電騎士 (1975)    
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    少林門 (1976)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    達摩密宗血神飄 (1976)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    大太監 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    神拳大戰快鎗手 (1977)    
    彩雲在飛躍 (1977)    
    一代俠女 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    城隍爺 (1978)    
    鷹拳 (1978)    
    浪子遊龍 (1978)    
    三鬥鶴觀音 (1979)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    一代英豪 (1979)    
    神捕 (1979)    
    奇拳怪腿掃把星 (1979)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    佛掌皇爺 (1980)    
    太極陰陽拳 (1980)    
    千王鬥千后 (1981)    
    借屍還魂 (1981)    
    錢從那裡來? (1981)    
    黑圈套 (1982)    
    上海大亨 (1982)    
    詹典嫂告御狀 (1982)    
    大輪迴 (1983)    
    上海風雲 (1985)    
    棋王 (1991)    
    千人斬 (1993)    
    菩提幽魂 (1993)    
    唐朝姦妃 (1993)