Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳可(1)
Ng Ho (1)  ♂





 
Filmography (1964-1984)
 
  製片 (3 films)
    午夜留香 (1971)    
    擂台 (1972)    
    唐山功夫 (1974)    
  演員 (97 films)
    黑森林 (1964)    
    婉君表妹 (1965)    
    山歌姻緣 (1965)    
    大醉俠 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    落馬湖 (1966)    
    菁菁 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    船 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    第一劍 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    決鬥惡虎嶺 (1968)    
    花月良宵 (1968)    
    玉面貓 (1969)    
    蓋世刀王 (1969)    
    再見台北 (1969)    
    天下第一人 (1969)    
    歐陽德智鬥九花娘 (1969)    
    劍中之王 (1969)    
    怪俠歐陽德 (1969) ... 桑崇
    武士盟 (1969)    
    幾度花落時 (1970)    
    武林龍虎鬥 (1970)    
    十三條蟲 (1970)    
    鬼屋麗人 (1970)    
    華光救母 (1970)    
    十八羅漢 (1970)    
    雙鎗王八妹 (1971)    
    朱洪武 (1971)    
    歡天喜地 (1971)    
    冷面殺手 (1971)    
    童子功 (1971)    
    黑白道 (1971)    
    紅鬍子 (1971)    
    甘羅拜相 (1971)    
    老爺酒店 (1971)    
    大煞星 (1971)    
    午夜留香 (1971)    
    仙妻 (1971)    
    狂風沙 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    鐵三角 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    虎拳 (1973)    
    突破國際死亡線 (1973)    
    戰神灘 (1973)    
    彩雲飛 (1973)    
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    風流怪事 (1974)    
    唐山功夫 (1974)    
    大小遊龍 (1974)    
    大通緝令 (1974)    
    我父我夫我子 (1974)    
    婚姻大事 (1974)    
    吾土吾民 (1975)    
    八百壯士 (1975)    
    尚方寶劍 (1975)    
    戰地英豪 (1975)    
    避孕大全 (1975)    
    鬼吼段魂刀 (1976)    
    黑龍會 (1976)    
    秋歌 (1976)    
    獨臂雙雄 (1976)    
    獨臂拳王勇戰楚門九子 (1976)    
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    梅花 (1976)    
    海韻 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    金色太陽 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    大腳娘子 (1977)    
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    嗨親愛的 (1977)    
    筧橋英烈傳 (1977)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    大地飛鷹 (1978)    
    戰天山 (1978)    
    戚繼光 (1978)    
    奇門怪拳 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    尋夢的孩子 (1979)    
    追命人 (1979)    
    早安台北 (1979)    
    原鄉人 (1980)    
    皇天后土 (1981) ... 王奇
    辛亥雙十 (1981)    
    生命快車 (1984)