Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
謝仲謀
Hsieh Chung-Mou  ♂
Aliases:  謝重謀,  謝榭





 
Filmography (1969-1986)
 
  副導演 (3 films)
    古鏡幽魂 (1974)    
    鬼風吹 (1974)    
    水雲 (1975)    
  場記 (1 film)
    鐵娘子 (1969)    
  演員 (30 films)
    再見台北 (1969)    
    俠女 (1971)    
    盲俠血滴子 (1972)    
    東西南北風 (1972)    
    女拳師 (1972) ... 老船夫
    白屋之恩 (1972)    
    大殺三方 (1973)    
    赤手空拳 (1973)    
    虎娃兒 (1974)    
    門裡門外 (1975)    
    刺客 (1976)    
    秋歌 (1976) ... 謝謝
    黑龍會 (1976)    
    浪花 (1976)    
    鄉野奇談 (1977)    
    風鈴,風鈴 (1977)    
    四兩搏千斤 (1978)    
    早安台北 (1979)    
    尋夢的孩子 (1979)    
    汪洋中的一條船 (1979)    
    又見春天 (1980)    
    原鄉人 (1980)    
    終身大事 (1981)    
    斬手指 (1981)    
    溫拿五虎 (1981)    
    天涯怪客一陣風 (1981)    
    風流彎彎刀 (1981)    
    大輪迴 (1983)    
    情奔 (1983)    
    老虎來了 (1986)