Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
顧也魯
Gu Ye-Lu  ♂



 
Filmography (1939-1988)
 
  演員 (34 films)
    明末遺恨 (1939)    
    王老虎搶親 (1940)    
    肉 (1941)    
    地藏王 (1941)    
    春風回夢記 (1941)    
    野薔薇 (1941)    
    小房子 (1941)    
    標準夫人 (1942)    
    博愛 (1942)    
    薔薇處處開 (1942)    
    重見光明 (1942)    
    凌波仙子 (1943) ... 王彥文
    錦繡前程 (1943)    
    第二代 (1943)    
    秋之歌 (1943)    
    漁家女 (1943)    
    鳳還巢 (1944)    
    野火春風 (1948) ... 陳正明
    國魂 (1948) ... 呂武
    女勇士 (1948)    
    歌女之歌 (1948) ... 方志偉
    女勇士 (1948) ... 柴山
    瓊樓恨 (1949)    
    水上人家 (1949) ... 麥志新
    小二黑結婚 (1950) ... 小二黑
    詩禮傳家 (1952) ... 蔣家壽
    李時珍 (1956)    
    不夜城 (1957) ... 張仲鳴
    51號兵站 (1961)    
    燎原 (1962)    
    女理髮師 (1962) ... 老趙
    難忘的戰鬥 (1975)    
    子夜 (1981)    
    傳國密詔 (1988)