Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳秀華
Connie Ng Sau-Wah  ♀
Aliases:  小華
 
Filmography (1998-2011)
 
  副導演 (11 films)
    幽靈人間II鬼味人間 (2002)    
    男人四十 (2002)    
    旺角黑夜 (2004)    
    三更2 (2004)    
    餃子 (2004)    
    再說一次我愛你 (2005)    
    門徒 (2007)    
    愛到盡 (2008)    
    竊聽風雲 (2009)    
    天水圍的夜與霧 (2009)    
    大藍湖 (2011)    
  演員 (2 films)
    發光石頭 (2000)    
    蝴蝶 (2004) ... 示威者•大學生
  場記 (4 films)
    全職大盜 (1998)    
    千言萬語 (1999)    
    百分百感覺2 (2001)    
    功夫 (2004)    
  策劃 (1 film)
    天水圍的日與夜 (2008)