Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
杜偉和
To Wai-Wo  ♂





 
Filmography (1969-1993)
 
  動作設計 (5 films)
    龍城十日 (1969)    
    少林高徒 (1973)    
    北京人 (1974)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    鴻勝蔡李佛 (1979)    
  助理指導 (6 films)
    虎膽追魂 (1974)    
    直搗黃龍 (1975)    
    蛇貓鶴混形掌 (1980)    
    一千靈異夜之護花使者 (1992)    
    一千靈異夜之血咒 (1992)    
    一千靈異夜之孽債危情 (1992)    
  演員 (136 films)
    龍城十日 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    喜怒哀樂 (1970)    
    烈火 (1970)    
    俠女 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    鬼流星 (1971)    
    獨臂拳王 (1972)    
    金旋風 (1972)    
    硬漢鐵拳 (1972)    
    五雷轟頂 (1973)    
    鬼面人 (1973)    
    怪客 (1973)    
    黑色星期五 (1973)    
    蕩寇三狼 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    男子漢 (1973)    
    飛虎小霸王 (1973)    
    迷幻嬌娃 (1974)    
    虎膽追魂 (1974)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    火拱楓林渡 (1974)    
    拍案驚奇 (1975)    
    龍爭虎鬥精武魂 (1975)    
    直搗黃龍 (1975)    
    惡徒 (1975)    
    忠烈圖 (1975)    
    金粉神仙手 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    強中更有強中手 (1975)    
    大太監 (1976)    
    少林木人巷 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    南拳北腿 (1976)    
    少林門 (1976)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    南拳小子 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    少林小子 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    青龍客棧 (1977)    
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    血玉 (1977)    
    呂四娘闖少林 (1977)    
    劍花煙雨江南 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    大圈套 (1977)    
    佛山贊先生 (1978)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    洪拳大師 (1978)    
    龍威山莊 (1978)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
    空山靈雨 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    十大弟子 (1979)    
    鴻勝蔡李佛 (1979)    
    無名小卒 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    識英雄重英雄 (1980)    
    阿Sir劈砲 (1980)    
    鶴形伏虎鬥蚊龍 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    請帖 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    死亡塔 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    勇者無懼 (1981)    
    截拳大蕩寇 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    獵魔者 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    癲馬靈猴 (1982)    
    殺出西營盤 (1982)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    鹿鼎記 (1983)    
    水晶人 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    A計劃 (1983)    
    日劫 (1983)    
    暗渠 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    少林廿四溜馬 (1984)    
    傻探出更 (1984)    
    馬後砲 (1984)    
    霹靂智多星 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    教頭發威 (1985)    
    情逢敵手 (1985)    
    魔翡翠 (1986)    
    原振俠與衛斯理 (1986)    
    英雄本色 (1986)    
    江湖龍虎門 (1987)    
    1哥 (1987)    
    四大天王 (1987)    
    標錯參 (1987)    
    英雄本色續集 (1987)    
    過江 (1988)    
    靚仔幹探 (1988)    
    血玫瑰 (1988)    
    Ninja: American Warrior (1988)    
    鐵甲無敵瑪利亞 (1988)    
    烏龍賊替身 (1988)    
    天使行動II火鳳狂龍 (1988)    
    省港旗兵第三集 (1989)    
    英雄本色III夕陽之歌 (1989)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    喋血街頭 (1990)    
    虎膽女兒紅 (1990)    
    太陽之子 (1990)    
    舞台姊妹 (1990)    
    黃飛鴻 (1991)    
    烈火情仇 (1991)    
    賭俠II上海灘賭聖 (1991)    
    喋血奇兵 (1991)    
    志在出位 (1991)    
    新精武門1991 (1991)    
    鹿鼎記II神龍教 (1992)    
    龍之根 (1992)    
    神偷警花 (1992)    
    辣手神探 (1992)    
    黃飛鴻'92之龍行天下 (1992)    
    奸人世家 (1992)    
    天使狂龍 (1993)