Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
杜偉和
To Wai-Wo  ♂





 
Filmography (1969-1993)
 
  動作設計 (5 films)
    龍城十日 (1969)    
    少林高徒 (1973)    
    北京人 (1974)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    鴻勝蔡李佛 (1979)    
  助理指導 (6 films)
    虎膽追魂 (1974)    
    直搗黃龍 (1975)    
    蛇貓鶴混形掌 (1980)    
    一千靈異夜之血咒 (1992)    
    一千靈異夜之孽債危情 (1992)    
    一千靈異夜之護花使者 (1992)    
  演員 (139 films)
    豪俠傳 (1969)    
    神偷姊妹花 (1969)    
    龍城十日 (1969)    
    烈火 (1970)    
    喜怒哀樂 (1970)    
    刀不留人 (1971)    
    鬼流星 (1971)    
    俠女 (1971)    
    金旋風 (1972)    
    硬漢鐵拳 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    怪客 (1973)    
    黑色星期五 (1973)    
    蕩寇三狼 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    男子漢 (1973)    
    飛虎小霸王 (1973)    
    鬼面人 (1973)    
    五雷轟頂 (1973)    
    虎膽追魂 (1974)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    火拱楓林渡 (1974)    
    迷幻嬌娃 (1974)    
    金粉神仙手 (1975)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    強中更有強中手 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    龍爭虎鬥精武魂 (1975)    
    直搗黃龍 (1975)    
    惡徒 (1975)    
    忠烈圖 (1975)    
    南拳北腿 (1976)    
    少林門 (1976)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    大太監 (1976)    
    少林木人巷 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    呂四娘闖少林 (1977)    
    南拳小子 (1977)    
    劍花煙雨江南 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    大圈套 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    青龍客棧 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
    血玉 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    洪拳大師 (1978)    
    龍威山莊 (1978)    
    佛山贊先生 (1978)    
    鴻勝蔡李佛 (1979)    
    無名小卒 (1979)    
    十大弟子 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
    空山靈雨 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    請帖 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    鶴形伏虎鬥蚊龍 (1980)    
    識英雄重英雄 (1980)    
    阿Sir劈砲 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    死亡塔 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    勇者無懼 (1981)    
    截拳大蕩寇 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    小子有種 (1982)    
    癲馬靈猴 (1982)    
    殺出西營盤 (1982)    
    野狼幫 (1982)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    三闖少林 (1983)    
    暗渠 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    水晶人 (1983)    
    日劫 (1983)    
    A計劃 (1983)    
    傻探出更 (1984)    
    馬後砲 (1984)    
    霹靂智多星 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    少林廿四溜馬 (1984)    
    情逢敵手 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    英雄本色 (1986)    
    魔翡翠 (1986)    
    原振俠與衛斯理 (1986)    
    1哥 (1987)    
    四大天王 (1987)    
    標錯參 (1987)    
    英雄本色續集 (1987)    
    江湖龍虎門 (1987)    
    Ninja: American Warrior (1988)    
    鐵甲無敵瑪利亞 (1988)    
    天使行動II火鳳狂龍 (1988)    
    烏龍賊替身 (1988)    
    過江 (1988)    
    靚仔幹探 (1988)    
    血玫瑰 (1988)    
    省港旗兵第三集 (1989)    
    英雄本色III夕陽之歌 (1989)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    喋血街頭 (1990)    
    虎膽女兒紅 (1990)    
    舞台姊妹 (1990)    
    太陽之子 (1990)    
    烈火情仇 (1991)    
    賭俠II上海灘賭聖 (1991)    
    喋血奇兵 (1991)    
    志在出位 (1991)    
    新精武門1991 (1991)    
    黃飛鴻 (1991)    
    神偷警花 (1992)    
    辣手神探 (1992)    
    黃飛鴻'92之龍行天下 (1992)    
    奸人世家 (1992)    
    新孖寶妙探 (1992)    
    鹿鼎記II神龍教 (1992)    
    龍之根 (1992)    
    天使狂龍 (1993)