Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何偉業
Eddie Ho Wai-Yip  ♂





 
Filmography (1980-2016)
 
  演員 (26 films)
    救世者 (1980)    
    學校風雲 (1988)    
    辣手回春 (2000)    
    江湖告急 (2000)    
    藍煙火 (2000) ... 權哥手下
    險角 (2001)    
    重裝警察 (2001)    
    玉女添丁 (2001)    
    野獸之瞳 (2001)    
    賭俠2002 (2002)    
    雙雄 (2003) ... G4
    千機變 (2003)    
    絕種鐵金剛 (2003)    
    精裝追女仔2004 (2004)    
    新警察故事 (2004) ... 便利店外警員
    天行者 (2006) ... 潘醫生
    男兒本色 (2007)    
    保持通話 (2008) ... 指揮車內警員
    短暫的生命 (2009) ... 客人
    線人 (2010) ... 滄東學生
    霧 (2010)    
    寒戰 (2012)    
    吉星高照2015 (2015)    
    赤道 (2015)    
    沖天火 (2016) ... 警員阿進
    寒戰II (2016)    
  編劇 (1 film)
    舞男真戛目 (1993)