Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳慶祥(2)
Chan Hing-Cheung (2)  ♂
Aliases:  阿牛





 
Filmography (1998-2019)
 
  製片 (1 film)
    Huat啊! Huat啊! 發! (2014)    
  導演 (2 films)
    初戀紅豆冰 (2010)    
    半熟少女 (2016)    
  配樂 (2 films)
    初戀紅豆冰 (2010)    
    結婚那件事 (2012)    
  演員 (14 films)
    梁婆婆重出江湖 (1998)    
    夏日的麼麼茶 (2000) ... 小強
    狗仔大佬 (2001)    
    芭啦芭啦櫻之花 (2001) ... Henry Ko
    尋找周杰倫 (2003) ... Ben
    初戀紅豆冰 (2010) ... Botak
    老牛與嫩草 (2010)    
    笑着回家 (2011) ... 阿明
    結婚那件事 (2012) ... 何偉傑
    同謀 (2013) ... 輝仔
    結婚那件事之後 (2013) ... 偉杰
    Huat啊! Huat啊! 發! (2014)    
    半熟少女 (2016) ... 阿牛
    玩轉全家福 (2019)    
  編劇 (2 films)
    初戀紅豆冰 (2010)    
    Huat啊! Huat啊! 發! (2014)    
 
 
Biography
 
  Singer, born in Malaysia.