Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鍾福文
Chung Fu-Wen
Aliases:  鐘福文
 
Filmography (1970-1996)
 
  監製 (2 films)
    情慾陷阱 (1987)    
    騙王之王 (1988)    
  副導演 (4 films)
    老爺酒店 (1971)    
    大風波 (1974)    
    尚方寶劍 (1975)    
    天羅,飛沙,夕陽紅 (1976)    
  導演 (2 films)
    龍王三太子 (1977)    
    丐俠七巧功 (1980)    
  場記 (2 films)
    再見阿郎 (1970)    
    家在台北 (1970)    
  策劃 (2 films)
    女郎!女狼 (1986)    
    密室禁銅12小時 (1994)    
  編劇 (6 films)
    誰敢動我 (1974)    
    中國真功夫 (1975)    
    老頭拳頭大饅頭 (1979)    
    少林廿四溜馬 (1984)    
    假日戀情 (1988)    
    情迷意亂 (1996)