Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
余文樂
Shawn Yu Man-Lok  ♂





 
Filmography (2001-2017)
 
  演員 (68 films)
    憂憂愁愁的走了 (2001)    
    飛虎雄師 (2002) ... 耶蘇
    一碌蔗 (2002) ... 阿凡
    無間道 (2002) ... 陳永仁 (少年)
    無間道III (2003) ... 少年陳永仁
    無間道II (2003) ... 陳永仁
    下一站...天后 (2003) ... 阿榮
    1:99 電影行動 (2003)    
    行運超人 (2003) ... 警察
    愛在陽光下 (2003)    
    尋找周杰倫 (2003) ... 宇仔
    百分百感覺 2003 (2003) ... Jerry
    我要做Model (2004)    
    江湖 (2004) ... 翼仔
    鄧小平·1928 (2004) ... 薛浦生
    精裝追女仔2004 (2004) ... 傻強
    我的大舊父母 (2004) ... 康祈祖(祖)─港中六畢業,無業
    猛龍 (2005) ... 阿樂
    黑白戰場 (2005) ... 發仔
    頭文字D (2005) ... 中里毅
    伊莎貝拉 (2006) ... 酒吧客人
    妄想 (2006) ... 劉成坤 亞坤) / 偉豪
    龍虎門 (2006) ... 石黑龍
    春田花花同學會 (2006) ... 警察通訊員
    臥虎 (2006) ... 刀手
    男兒本色 (2007) ... 方奕威
    軍雞 (2007) ... 成嶋亮
    破事兒 (2007) ... 初級殺手
    麻雀要革命 (2007)    
    男才女貌 (2007) ... 楊樂
    危險人物 (2007) ... 譚健鋒
    塚愛 (2007) ... 段恩明
    花花型警 (2008) ... 麥可民
    第一誡 (2008) ... 李國強
    青苔 (2008) ... 仗角
    同門 (2009) ... 伍寶
    夜行俠陳真 (2010)    
    志明與春嬌 (2010) ... 張志明
    劍雨 (2010) ... 雷彬
    神探·李奧 (2010)    
    荒村公寓 (2010) ... 郭徑
    童眼 (2010) ... 樂仔
    四夜奇譚 (2010)    
    全城熱戀 (2010) ... 紋身師傅
    玩命狙擊 (2011)    
    縱身一躍 (2011)    
    醉后一夜 (2012) ... 沈偉
    車手 (2012) ... 陳 翔
    情謎 (2012) ... 方亦楠
    春嬌與志明 (2012) ... 張志明
    血滴子 (2012) ... 海都
    飛虎出征 (2013) ... 阿富
    閨密 (2014)    
    救火英雄 (2014) ... 游邦潮
    金雞SSS (2014)    
    香港仔 (2014)    
    陀地驅魔人 (2015) ... 劉江
    迷城 (2015) ... 郭少聰
    赤道 (2015)    
    賭城風雲II (2015)    
    頭文字D II (2015)    
    一念無明 (2016)    
    手機芯戰 (2016)    
    賭城風雲III (2016)    
    悟空傳 (2017)    
    十二金剛 (2017)    
    狂獸 (2017)    
    春嬌救志明 (2017)