Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林克明
Lam Hak-Ming  ♂
Aliases:  克明





 
Filmography (1969-2016)
 
  動作設計 (7 films)
    追殺 (1973)    
    生死關頭 (1974)    
    愛在夏威弟 (1976)    
    鶴拳 (1979)    
    發圍 (1980)    
    大兄出道 (1981)    
    何方神聖 (1981)    
  副導演 (17 films)
    霹靂十傑 (1985)    
    殭屍叔叔 (1988)    
    中華英雄 (1988)    
    靈幻小姐 (1988)    
    夜魔先生 (1990)    
    衰鬼撬牆腳 (1990)    
    鬼咬鬼 (1990)    
    西藏小子 (1992)    
    新殭屍先生 (1992)    
    黃飛鴻之鬼腳七 (1993)    
    醉拳II (1994)    
    霹靂火 (1995)    
    冇面俾 (1995)    
    一個好人 (1997)    
    黃飛鴻之西域雄獅 (1997)    
    KO 雷霆一擊 (1998)    
    特工爺爺 (2016)    
  助理指導 (16 films)
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    直搗黃龍 (1975)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    豬仔血淚 (1979)    
    少林與武當 (1983)    
    飛龍再生 (2003)    
    功夫 (2004)    
    葉問 (2008)    
    三國志見龍卸甲 (2008)    
    狄仁傑之通天帝國 (2010)    
    葉問2 (2010)    
    大武生 (2011)    
    太極1從零開始 (2012)    
    太極2:英雄崛起 (2012)    
    黃飛鴻之英雄有夢 (2014)    
    危城 (2016)    
  演員 (129 films)
    峨嵋霸刀 (1969)    
    金衣大俠 (1970)    
    神劍游龍 (1970)    
    金印仇 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    天龍八將 (1971)    
    六刺客 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    霹靂拳 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    群英會 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    師兄出馬 (1973)    
    追殺 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    毒女 (1973)    
    猛虎下山 (1973)    
    鐵牛 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    偷渡客 (1973)    
    大徐害 (1973)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    鐵掌連環拳 (1974)    
    香港小教父 (1974) ... 飾卡羅手下甲
    生死關頭 (1974)    
    雙星伴月 (1975)    
    龍爭虎鬥精武魂 (1975)    
    生龍活虎小英雄 (1975)    
    賭人頭 (1975)    
    驅魔女 (1975)    
    直搗黃龍 (1975)    
    神拳飛龍 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    少林門 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    黃飛鴻四大弟子 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    四大門派 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    點只捉賊咁簡單 (1977)    
    面懵心精 (1977)    
    功夫小子 (1977)    
    鐵拳小子 (1977)    
    發錢寒 (1977)    
    黑幕 (1978)    
    紮馬 (1978)    
    老虎田雞 (1978)    
    浪子一招 (1978)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    師父教落 (1978)    
    黑帶恨 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    快拳怪招 (1978)    
    肥龍過江 (1978)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    龍形刁手金鐘罩 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    十二潭腿 (1979)    
    瘋拳癲腿 (1979)    
    豬仔血淚 (1979)    
    豬肉榮 (1979)    
    龍虎門 (1979)    
    打出頭 (1979)    
    四大跛拳 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    盲拳鬼手 (1979)    
    一膽二力三功夫 (1979)    
    天才功夫 (1979)    
    形手螳螂腿 (1979)    
    鶴拳 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    刁禽雙絕 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    六合千手 (1979)    
    江湖檔案 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    蛇形醉步 (1980)    
    踢竇 (1980)    
    發圍 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    武狀元 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    破戒大師 (1980)    
    拜錯師父叩錯頭 (1981)    
    何方神聖 (1981)    
    武館 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    長輩 (1981)    
    貓妖 (1981)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    提防小手 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    佳人有約 (1982)    
    血雙 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    掌門人 (1983)    
    少林與武當 (1983)    
    碼頭 (1983)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    霹靂十傑 (1985)    
    扭計雜牌軍 (1986)    
    中華英雄 (1988)    
    陷阱邊沿 (1988)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    江湖最後一個大佬 (1990)    
    夜魔先生 (1990)    
    衰鬼撬牆腳 (1990)    
    飛女正傳 (1992)    
    霹靂火 (1995)    
    葉問2 (2010)    
    特工爺爺 (2016) ... 徒步旅行者