Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何鑫
John He Xin  ♂
 
Filmography (1976-1990)
 
  製片 (10 films)
    失節 (1982)    
    痴情女子 (1982)    
    冷豔嬌娃 (1982)    
    神勇女煞星 (1982)    
    進攻要塞地 (1983)    
    殺夫 (1986)    
    沙喲嘩拉再見 (1987)    
    新阿里巴巴 (1988)    
    沒卵頭家 (1989)    
    五個女子和 (1990)    
  副導演 (6 films)
    星期六約會 (1976)    
    晨霧 (1978)    
    月朦朧鳥朦朧 (1978)    
    美麗與哀愁 (1980)    
    東追西趕跑跳碰 (1980)    
    凶劫 (1982)    
  執行監製 (1 film)
    紅粉情佳人 (1987)    
  編劇 (1 film)
    誘惑 (1983)