Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林就(2)
Lam Chau (2)
 
Filmography (1970-1994)
 
  燈光 (51 films)
    千面賊美人 (1970)    
    雲姑 (1971)    
    麒麟掌 (1973)    
    黑人物 (1973)    
    春滿芭提雅 (1973)    
    空中少爺 (1974)    
    阿牛入城記 (1974)    
    阿牛出獄記 (1975)    
    雙星伴月 (1975)    
    賊公計小偷才 (1975)    
    李小龍與我 (1976)    
    阿牛發達記 (1976)    
    黑帶空手道 (1977)    
    初哥初女初夜情 (1977)    
    碧海情天 (1978)    
    金鎖匙 (1978)    
    十二潭腿 (1979)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    盲拳怪招 (1979)    
    家法 (1979)    
    無招勝有招 (1979)    
    踢館 (1979)    
    江湖檔案 (1980)    
    金手指 (1980)    
    搏紮 (1980)    
    天堂夢 (1980)    
    有料到 (1980)    
    隻手遮天 (1980)    
    死亡塔 (1981)    
    知法犯法 (1981)    
    線人 (1981)    
    蜈蚣咒 (1982)    
    花劫 (1982)    
    腦魔 (1983)    
    碼頭 (1983)    
    小生作反 (1983)    
    摩登神探 (1985)    
    龍譚大鱷 (1985)    
    花心野玫瑰 (1988)    
    十面埋伏 (1989)    
    奪寶龍虎鬥 (1989)    
    黑海霸王花 (1990)    
    猛鬼狐狸精 (1991)    
    黑太陽731續集之殺人工廠 (1992)    
    沙丘戰士 (1992)    
    哎也女朋友 (1992)    
    偷試隔牆花 (1992)    
    禁房艷奇 (1992)    
    艷降 (1993)    
    省港流鶯 (1993)    
    地下裁決 (1994)