Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蔣青峰
Chiang Ching-Feng  ♂
Aliases:  蔣振,  蔣青峯





 
Filmography (1964-1991)
 
  演員 (117 films)
    天字第一號 (1964)    
    西貢無戰事 (1967) ... 警長
    俠中俠 (1968)    
    情關 (1968)    
    目蓮救母 (1968)    
    儂本多情 (1968)    
    破曉時分 (1968)    
    天下第一劍 (1968)    
    黑牛與白蛇 (1969)    
    劍中之王 (1969)    
    響尾金鈴 (1969)    
    神威寶刀 (1969)    
    十三妹 (1969)    
    封神榜 (1969)    
    銀姑 (1969)    
    紫金鏢 (1969)    
    姜子牙下山 (1969)    
    青葉子 (1969)    
    乾坤三決鬥 (1969)    
    感情的債 (1969)    
    金沙刀 (1969)    
    孫龐鬥法 (1969)    
    鬼狐外傳 (1970)    
    神傘奇俠 (1970)    
    重慶一號 (1970)    
    薛剛大鬧花燈 (1970)    
    小飛俠 (1970)    
    像霧又像花 (1970)    
    魏徵斬龍 (1970)    
    寇三娘 (1970) ... 寇福
    二郎神楊戩 (1970)    
    龍虎風雲 (1970) ... 章化
    報恩刀 (1971)    
    朱洪武續集劉伯溫傳 (1971)    
    李娃 (1971)    
    三十六劍手 (1971)    
    百醜大全 (1971)    
    獨行大鏢客 (1971)    
    頭條好漢 (1971)    
    妳我她 (1971)    
    黑白道 (1971)    
    騙術大王 (1971)    
    騙術奇譚 (1971)    
    驚天動地 (1972)    
    一寸山河一寸血 (1972)    
    怒吼 (1972)    
    一家人 (1973)    
    中國針灸 (1973) ... 李大叔
    龍虎地頭蛇 (1973)    
    怒火 (1973)    
    眼中釘 (1973)    
    雷風雨 (1973)    
    梅山收七怪 (1973)    
    女煞星大鬧烏龍院 (1974)    
    熊心豹膽 (1974)    
    虎娃兒 (1974)    
    一寸法師 (1974)    
    唐山功夫 (1974)    
    黑手金剛 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    天后 (1975)    
    一簾幽夢 (1975)    
    避孕大全 (1975)    
    閃電騎士 大戰地獄軍團 (1976)    
    包青天 (1976)    
    少林祖師 (1977)    
    聖劍風雲 (1977)    
    鄉野奇談 (1977)    
    法網追蹤 (1977)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    晨霧 (1978)    
    虎豹龍蛇鷹 (1978)    
    陳靖姑收妖 (1978)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    天涯未歸人 (1978)    
    冷血寒玉獅 (1978)    
    七俠八義 (1978)    
    臉譜 (1978)    
    新紅樓夢 (1978)    
    鐵燕 (1978)    
    香火 (1979)    
    索命三娘 (1979)    
    古寧頭大戰 (1979)    
    南王北丐 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    神捕 (1979)    
    一代天嬌 (1979)    
    成功嶺上 (1979)    
    黃埔軍魂 (1979)    
    源 (1980)    
    花飛花舞春滿城 (1980)    
    風流人物 (1980)    
    撫遠街大慘案 (1980)    
    真假大亨 (1980)    
    鬼圖 (1980)    
    蘭花草 (1980)    
    皇帝與太監 (1981)    
    皇天后土 (1981) ... 孫平
    再世英雄 (1981)    
    飛越補習班 (1981)    
    手指拗出 (1981)    
    洪門三柱香 (1982)    
    詹典嫂告御狀 (1982)    
    一線兩星大進擊 (1982)    
    鬼面忍者 (1982)    
    超級勇士 (1982)    
    翹家的女孩 (1982)    
    上海大亨 (1982)    
    賭王千王群英會 (1982)    
    邪撞邪 (1983)    
    亡命忍者 (1983)    
    大輪迴 (1983)    
    風車與火車 (1983)    
    殭屍大鬧西門町 (1988)    
    7小福 2 (1989)    
    大哥大續集 (1990) ... 麵店老闆
    虎豹小子 (1991)    
 
 
Biography