Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蔣青峰
Chiang Ching-Feng  ♂
Aliases:  蔣振,  蔣青峯





 
Filmography (1964-1991)
 
  演員 (121 films)
    天字第一號 (1964)    
    山賊 (1966)    
    西貢無戰事 (1967) ... 警長
    俠中俠 (1968)    
    破曉時分 (1968)    
    目蓮救母 (1968)    
    儂本多情 (1968)    
    天下第一劍 (1968)    
    情關 (1968)    
    十三妹 (1969)    
    封神榜 (1969)    
    銀姑 (1969)    
    紫金鏢 (1969)    
    青葉子 (1969)    
    乾坤三決鬥 (1969)    
    孫龐鬥法 (1969)    
    黑牛與白蛇 (1969)    
    姜子牙下山 (1969)    
    劍中之王 (1969)    
    響尾金鈴 (1969)    
    神威寶刀 (1969)    
    感情的債 (1969)    
    金沙刀 (1969)    
    重慶一號 (1970)    
    魏徵斬龍 (1970)    
    寇三娘 (1970) ... 寇福
    小飛俠 (1970)    
    二郎神楊戩 (1970)    
    龍虎風雲 (1970) ... 章化
    鬼狐外傳 (1970)    
    神傘奇俠 (1970)    
    薛剛大鬧花燈 (1970)    
    像霧又像花 (1970)    
    頭條好漢 (1971)    
    妳我她 (1971)    
    黑白道 (1971)    
    獨行大鏢客 (1971)    
    騙術奇譚 (1971)    
    報恩刀 (1971)    
    朱洪武續集劉伯溫傳 (1971)    
    李娃 (1971)    
    三十六劍手 (1971)    
    百醜大全 (1971)    
    騙術大王 (1971)    
    怒吼 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    一寸山河一寸血 (1972)    
    怒火 (1973)    
    一家人 (1973)    
    眼中釘 (1973)    
    龍虎地頭蛇 (1973)    
    雷風雨 (1973)    
    梅山收七怪 (1973)    
    中國針灸 (1973) ... 李大叔
    一寸法師 (1974)    
    唐山功夫 (1974)    
    黑手金剛 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    女煞星大鬧烏龍院 (1974)    
    熊心豹膽 (1974)    
    虎娃兒 (1974)    
    一簾幽夢 (1975)    
    避孕大全 (1975)    
    天后 (1975)    
    閃電騎士 大戰地獄軍團 (1976)    
    包青天 (1976)    
    少林祖師 (1977)    
    聖劍風雲 (1977)    
    法網追蹤 (1977)    
    鄉野奇談 (1977)    
    七俠八義 (1978)    
    臉譜 (1978)    
    新紅樓夢 (1978)    
    鐵燕 (1978)    
    陳靖姑收妖 (1978)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    晨霧 (1978)    
    虎豹龍蛇鷹 (1978)    
    天涯未歸人 (1978)    
    冷血寒玉獅 (1978)    
    香火 (1979)    
    成功嶺上 (1979)    
    索命三娘 (1979)    
    黃埔軍魂 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    神捕 (1979)    
    古寧頭大戰 (1979)    
    南王北丐 (1979)    
    討厭鬼 (1980)    
    風流人物 (1980)    
    蘭花草 (1980)    
    源 (1980)    
    鬼圖 (1980)    
    花飛花舞春滿城 (1980)    
    撫遠街大慘案 (1980)    
    真假大亨 (1980)    
    皇帝與太監 (1981)    
    十殿閻羅 (1981)    
    再世英雄 (1981)    
    手指拗出 (1981)    
    飛越補習班 (1981)    
    皇天后土 (1981) ... 孫平
    詹典嫂告御狀 (1982)    
    翹家的女孩 (1982)    
    賭王千王群英會 (1982)    
    鬼面忍者 (1982)    
    超級勇士 (1982)    
    一線兩星大進擊 (1982)    
    槍口下的小百合 (1982)    
    上海大亨 (1982)    
    畢業班 (1982)    
    洪門三柱香 (1982)    
    亡命忍者 (1983)    
    大輪迴 (1983)    
    風車與火車 (1983)    
    邪撞邪 (1983)    
    殭屍大鬧西門町 (1988)    
    7小福 2 (1989)    
    大哥大續集 (1990) ... 麵店老闆
    虎豹小子 (1991)    
 
 
Biography