Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蔣青峰
Cheung Ching-Fung  ♂
Aliases:  蔣振,  蔣青峯





 
Filmography (1964-1991)
 
  演員 (117 films)
    天字第一號 (1964)    
    西貢無戰事 (1967) ... 警長
    儂本多情 (1968)    
    破曉時分 (1968)    
    天下第一劍 (1968)    
    俠中俠 (1968)    
    情關 (1968)    
    目蓮救母 (1968)    
    神威寶刀 (1969)    
    十三妹 (1969)    
    封神榜 (1969)    
    銀姑 (1969)    
    紫金鏢 (1969)    
    姜子牙下山 (1969)    
    青葉子 (1969)    
    乾坤三決鬥 (1969)    
    孫龐鬥法 (1969)    
    感情的債 (1969)    
    金沙刀 (1969)    
    黑牛與白蛇 (1969)    
    劍中之王 (1969)    
    響尾金鈴 (1969)    
    魏徵斬龍 (1970)    
    寇三娘 (1970) ... 寇福
    二郎神楊戩 (1970)    
    龍虎風雲 (1970) ... 章化
    鬼狐外傳 (1970)    
    神傘奇俠 (1970)    
    重慶一號 (1970)    
    薛剛大鬧花燈 (1970)    
    小飛俠 (1970)    
    像霧又像花 (1970)    
    獨行大鏢客 (1971)    
    頭條好漢 (1971)    
    騙術奇譚 (1971)    
    妳我她 (1971)    
    黑白道 (1971)    
    騙術大王 (1971)    
    報恩刀 (1971)    
    朱洪武續集劉伯溫傳 (1971)    
    三十六劍手 (1971)    
    李娃 (1971)    
    百醜大全 (1971)    
    怒吼 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    一寸山河一寸血 (1972)    
    中國針灸 (1973) ... 李大叔
    龍虎地頭蛇 (1973)    
    怒火 (1973)    
    眼中釘 (1973)    
    雷風雨 (1973)    
    梅山收七怪 (1973)    
    一家人 (1973)    
    虎娃兒 (1974)    
    一寸法師 (1974)    
    唐山功夫 (1974)    
    黑手金剛 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    女煞星大鬧烏龍院 (1974)    
    熊心豹膽 (1974)    
    天后 (1975)    
    一簾幽夢 (1975)    
    避孕大全 (1975)    
    閃電騎士 大戰地獄軍團 (1976)    
    包青天 (1976)    
    鄉野奇談 (1977)    
    法網追蹤 (1977)    
    少林祖師 (1977)    
    聖劍風雲 (1977)    
    天涯未歸人 (1978)    
    冷血寒玉獅 (1978)    
    七俠八義 (1978)    
    臉譜 (1978)    
    新紅樓夢 (1978)    
    鐵燕 (1978)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    晨霧 (1978)    
    虎豹龍蛇鷹 (1978)    
    陳靖姑收妖 (1978)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    南王北丐 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    神捕 (1979)    
    成功嶺上 (1979)    
    一代天嬌 (1979)    
    黃埔軍魂 (1979)    
    香火 (1979)    
    索命三娘 (1979)    
    古寧頭大戰 (1979)    
    真假大亨 (1980)    
    鬼圖 (1980)    
    蘭花草 (1980)    
    源 (1980)    
    花飛花舞春滿城 (1980)    
    風流人物 (1980)    
    撫遠街大慘案 (1980)    
    再世英雄 (1981)    
    飛越補習班 (1981)    
    手指拗出 (1981)    
    皇帝與太監 (1981)    
    皇天后土 (1981) ... 孫平
    鬼面忍者 (1982)    
    超級勇士 (1982)    
    翹家的女孩 (1982)    
    上海大亨 (1982)    
    賭王千王群英會 (1982)    
    洪門三柱香 (1982)    
    詹典嫂告御狀 (1982)    
    一線兩星大進擊 (1982)    
    邪撞邪 (1983)    
    亡命忍者 (1983)    
    風車與火車 (1983)    
    大輪迴 (1984)    
    殭屍大鬧西門町 (1988)    
    7小福 2 (1989)    
    大哥大續集 (1990) ... 麵店老闆
    虎豹小子 (1991)    
 
 
Biography