Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蔣青峰
Chiang Ching-Feng  ♂
Aliases:  蔣振,  蔣青峯





 
Filmography (1964-1993)
 
  演員 (127 films)
    天字第一號 (1964)    
    山賊 (1966)    
    西貢無戰事 (1967) ... 警長
    鳳陽花鼓 (1967)    
    羅門四虎 (1968)    
    情關 (1968)    
    破曉時分 (1968)    
    俠中俠 (1968)    
    目蓮救母 (1968)    
    天下第一劍 (1968)    
    十三妹 (1969)    
    銀姑 (1969)    
    姜子牙下山 (1969)    
    紫金鏢 (1969)    
    金沙刀 (1969)    
    封神榜 (1969)    
    黑牛與白蛇 (1969)    
    劍中之王 (1969)    
    青葉子 (1969)    
    響尾金鈴 (1969)    
    乾坤三決鬥 (1969)    
    神威寶刀 (1969)    
    感情的債 (1969)    
    孫龐鬥法 (1969)    
    魏徵斬龍 (1970)    
    寇三娘 (1970) ... 寇福
    二郎神楊戩 (1970)    
    龍虎風雲 (1970) ... 章化
    重慶一號 (1970)    
    小飛俠 (1970)    
    鬼狐外傳 (1970)    
    神傘奇俠 (1970)    
    薛剛大鬧花燈 (1970)    
    像霧又像花 (1970)    
    三十六劍手 (1971)    
    頭條好漢 (1971)    
    騙術大王 (1971)    
    妳我她 (1971)    
    黑白道 (1971)    
    獨行大鏢客 (1971)    
    報恩刀 (1971)    
    朱洪武續集劉伯溫傳 (1971)    
    李娃 (1971)    
    百醜大全 (1971)    
    騙術奇譚 (1971)    
    一寸山河一寸血 (1972)    
    怒吼 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    中國針灸 (1973) ... 李大叔
    怒火 (1973)    
    雷風雨 (1973)    
    一家人 (1973)    
    眼中釘 (1973)    
    龍虎地頭蛇 (1973)    
    梅山收七怪 (1973)    
    一寸法師 (1974)    
    唐山功夫 (1974)    
    黑手金剛 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    女煞星大鬧烏龍院 (1974)    
    熊心豹膽 (1974)    
    虎娃兒 (1974)    
    天后 (1975)    
    一簾幽夢 (1975)    
    避孕大全 (1975)    
    閃電騎士 大戰地獄軍團 (1976)    
    包青天 (1976)    
    法網追蹤 (1977)    
    少林祖師 (1977)    
    聖劍風雲 (1977)    
    萬花筒 (1977)    
    鄉野奇談 (1977)    
    七俠八義 (1978)    
    臉譜 (1978)    
    新紅樓夢 (1978)    
    鐵燕 (1978)    
    天涯未歸人 (1978)    
    冷血寒玉獅 (1978)    
    陳靖姑收妖 (1978)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    晨霧 (1978)    
    虎豹龍蛇鷹 (1978)    
    南王北丐 (1979)    
    黃埔軍魂 (1979)    
    香火 (1979)    
    成功嶺上 (1979)    
    索命三娘 (1979)    
    古寧頭大戰 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    神捕 (1979)    
    風流人物 (1980)    
    撫遠街大慘案 (1980)    
    蘭花草 (1980)    
    真假大亨 (1980)    
    源 (1980)    
    討厭鬼 (1980)    
    鬼圖 (1980)    
    花飛花舞春滿城 (1980)    
    沙家十五女英豪 (1981)    
    飛越補習班 (1981)    
    皇帝與太監 (1981)    
    手指拗出 (1981)    
    十殿閻羅 (1981)    
    再世英雄 (1981)    
    皇天后土 (1981) ... 孫平
    鬼面忍者 (1982)    
    超級勇士 (1982)    
    一線兩星大進擊 (1982)    
    槍口下的小百合 (1982)    
    上海大亨 (1982)    
    畢業班 (1982)    
    洪門三柱香 (1982)    
    賭王千王群英會 (1982)    
    詹典嫂告御狀 (1982)    
    翹家的女孩 (1982)    
    亡命忍者 (1983)    
    大輪迴 (1983)    
    風車與火車 (1983)    
    邪撞邪 (1983)    
    老虎來了 (1986)    
    絕代妖姬 (1987)    
    殭屍大鬧西門町 (1988)    
    7小福 2 (1989)    
    大哥大續集 (1990) ... 麵店老闆
    虎豹小子 (1991)    
    雲雨生死戀 (1993)    
 
 
Biography