Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉瓊(1)
Liu Qiong (1)  ♂





 
Filmography (1934-2003)
 
  導演 (8 films)
    藝苑血淚 (1943)    
    豪門孽債 (1950)    
    方帽子 (1952)    
    青春頌 (1953)    
    女駙馬 (1959)    
    51號兵站 (1961)    
    阿詩瑪 (1964)    
    危險的男人 (1972)    
  演員 (35 films)
    大路 (1934)    
    新女性 (1934) ... 醫生甲
    狼山喋血記 (1936)    
    如此繁華 (1937) ... 劉英華
    聯華交響曲 (1937)    
    人海遺珠 (1937)    
    慈母曲 (1937)    
    鍍金的城 (1937)    
    前台與後台 (1937) ... 蓋百歲
    武松與潘金蓮 (1938)    
    洞房花燭夜院 (1942)    
    博愛 (1942)    
    藝苑血淚 (1943) ... 江濤
    第二代 (1943)    
    亂世兒女 (1947)    
    明月重圓夜 (1947)    
    春殘夢斷 (1947)    
    不了情 (1947) ... 夏宗豫
    國魂 (1948) ... 文天祥
    大涼山恩仇記 (1949) ... 烏沙克
    豪門孽債 (1950) ... 岑默
    火鳳凰 (1951)    
    方帽子 (1952) ... 李樹華
    神鬼人 (1952)    
    銀海千秋 (1953)    
    青春頌 (1953) ... 王笛
    春情烈火 (1954)    
    海魂 (1957) ... 菩耦酗
    女藍五號 (1957)    
    上海 (1978)    
    牧馬人 (1982) ... 許景由
    夢非夢 (1993) ... 沙院長
    女兒紅 (1995) ... 鄭阿藕
    上海紀事 (1998)    
    玉觀音 (2003)    
  編劇 (3 films)
    藝苑血淚 (1943)    
    青春頌 (1953)    
    阿詩瑪 (1964)    
 
 
Biography
 
  Original Name: 刘伯瑶