Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蔡卓妍
Charlene Choi Cheuk-Yin  ♀
Aliases:  阿SA





 
Filmography (2000-2019)
 
  演員 (60 films)
    自從他來了 (2000)    
    戀愛起義 (2001)    
    常在我心 (2001) ... 君儿
    我老婆唔夠秤 (2002) ... Yoyo
    這個夏天有異性 (2002) ... Kiki
    一碌蔗 (2002) ... 阿南
    下一站...天后 (2003) ... 金大喜
    戀上你的床 (2003) ... 阿塔
    千機變 (2003) ... Helen
    愛在陽光下 (2003)    
    古宅心慌慌 (2003) ... 丁詩
    追擊8月15 (2004) ... 飾陳美玲, 機械人
    千機變II花都大戰 (2004) ... 春十三少
    戀情告急 (2004) ... 歐陽心結(Crystal)
    這個阿爸真爆炸 (2004) ... 任妍霽 Ellen
    鬼馬狂想曲 (2004)    
    大無謂 (2004) ... Twins
    阿孖有難 (2004) ... 珍
    新警察故事 (2004) ... 警花阿莎
    見習黑玫瑰 (2004) ... 沙織
    身驕肉貴 (2004)    
    再說一次我愛你 (2005) ... 紫晴
    精武家庭 (2005) ... 小柔(Ella
    情癲大聖 (2005) ... 岳美艷
    虫不知 (2005) ... 莎莎子
    寶貝計劃 (2006) ... 白燕
    妄想 (2006) ... 梁詠娜
    甜心粉絲王 (2007) ... 蘇絲
    地獄第19層 (2007) ... 蘊涵(Wendy)
    雙子神偷 (2007) ... 珍珠
    閃閃的紅星之孩子的天空 (2007)    
    戲王之王 (2007) ... 單丹
    劍蝶 (2008) ... 祝言之
    灌籃 (2008) ... 阿Sa
    家有喜事2009 (2009) ... 保險經紀
    風雲2 (2009) ... 第二夢
    槍王之王 (2010) ... 婷婷
    美麗密令 (2010) ... 鍾愛芳
    全城熱戀 (2010) ... 泳裝美女
    翡翠明珠 (2010) ... 嫣公主
    財神客棧 (2011) ... 火龍女
    白蛇傳說 (2011) ... 小青
    我老婆唔夠秤II:我老公唔生性 (2012) ... 馬淑玲
    超級經理人 (2013) ... 孫美美
    快樂到家 (2013) ... 女巫
    放手愛 (2013)    
    豪情2 (2014)    
    澳門街 (2014)    
    大茶飯 (2014) ... 媚
    雛妓 (2015) ... 何玉玲
    Good Take! (2016)    
    仙球大戰 (2017) ... 玲兒
    常在你左右 (2017)    
    原諒他77次 (2017) ... 呂慧心
    斷片之險途奪寶 (2018)    
    聖荷西謀殺案 (2018)    
    給我一天 (2019)    
    非分熟女 (2019)    
    再見UFO (2019)    
    神探大戰 (2019)