Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
程步高
Cheng Pu-Kao  ♂
 
Filmography (1924-1961)
 
  副導演 (1 film)
    如此天堂(前集) (1931)    
  導演 (31 films)
    水火鴛鴦 (1924)    
    春蠶 (1933)    
    狂流 (1933)    
    女兒經 (1934)    
    夜來香 (1935)    
    兄弟行 (1935)    
    新舊上海灘 (1936)    
    小玲子 (1936)    
    夢里乾坤 (1937)    
    夜奔 (1937)    
    亂世兒女 (1947)    
    怨偶情深 (1948)    
    海誓 (1949)    
    春城花落 (1949)    
    錦繡天堂 (1949)    
    瑤池鴛鴦 (1951)    
    愛的俘虜 (1951)    
    深閨夢裡人 (1954)    
    舊愛新歡 (1954)    
    歡喜冤家 (1954)    
    迷途的愛情 (1955)    
    少女的煩惱 (1955)    
    玫瑰岩 (1956)    
    鳴鳳 (1957)    
    小鴿子姑娘 (1957)    
    有女懷春 (1958)    
    蘭花花 (1958)    
    慈母頑兒 (1958)    
    機伶鬼與小懶貓 (1959)    
    脂粉小霸王 (1960)    
    美人計 (1961)    
  編劇 (3 films)
    離婚 (1928)    
    夜來香 (1935)    
    亂世兒女 (1947)