Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
趙志凌
Chiu Chi-Ling  ♂





 
Filmography (1976-2017)
 
  演員 (46 films)
    李小龍傳奇 (1976)    
    龍門秘指 (1976)    
    猛龍壁虎小拳王 (1977)    
    肥龍過江 (1978)    
    醉貓師傅 (1978)    
    蛇珠 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    快拳怪招 (1978)    
    死亡魔塔 (1978)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    無名小卒 (1979)    
    鴻勝蔡李佛 (1979)    
    通天臨記 (1979)    
    戇居仔與牛咁眼 (1979)    
    六合千手 (1979)    
    瘋狂大老千 (1980)    
    出錯綽頭發錯財 (1980)    
    蛇貓鶴混形掌 (1980)    
    滑稽時代 (1980)    
    打雀英雄傳 (1981)    
    財神到 (1981)    
    猛龍福星 (1981)    
    凶終 (1982)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    聖誕快樂 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    龍的心 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    摸錯骨 (1985)    
    為你鍾情 (1985)    
    開心樂園 (1985)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    義蓋雲天 (1986)    
    流氓英雄 (1986)    
    中華戰士 (1987)    
    群龍奪寶 (1988) ... 大小不良
    龍拳秘功 (1988)    
    龍的傳人 (1991)    
    拳王 (1991)    
    黃金惡夢 (1999)    
    功夫 (2004) ... 裁縫
    越光寶盒 (2010) ... 吳軍操槍士兵
    龍鳳店 (2010) ... 趙鬼師傅 (老鬼)
    大話西遊之三藏付魔 (2013) ... 二煞
    美人魚 (2016)    
    仙球大戰 (2017)